Podaci firme ::::.
Breza 3.
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 064/1870-130

service description:

Privredno drustvo „Perfectus“ d.o.o. je osnovano sa ciljem pružanja usluga računovodstva i finansijskog konsaltinga malim i srednjim preduzećima i preduzetnicima.

Profesionalnost i kvalitet u pruženim uslugama, poslovno-finansijska i računovodstvena znanja, iskustvo u menadžmentu, organizaciji i procesima odlučivanja, kao i razumevanje specifičnih prilika i izazova pred kojima se nalaze preduzeća na svom putu rasta i razvoja, čine nas vrednim i inovativnim resursom za ostvarenje vaših ciljeva.

Na temelju više od deceniju dugog iskustva u privredi na poslovima računovodstva, rukovođenja, kontrole i organizovanja rada sektora finansija i računovodstva, svojim klijentima obezbeđujemo:

USLUGE RAČUNOVODSTVA
usluge knjigovodstva, kontrole i izveštavanja,
usluge platnog prometa,
obračun zarada i srodne usluge.
USLUGE FINANSIJSKOG KONSALTINGA
izrada finansijskih izveštaja,
izrada budžeta i planova,
izrada plana izveštaja o novčanim tokovima (cash flow),
izrada izveštaja o potraživanjima i obavezama.
Naš pristup kreiranju, razvijanju i implementaciji rešenja u oblasti računovodstva i finansijskog izveštavanja je sveobuhvatan, prilagodljiv i kreativan.

Na vaše poslovanje ne gledamo samo iz istorijske perspektive, kao što je praksa mnogih pružalaca usluga iz oblasti računovodstva, već smo orijentisani na budućnost i aktivno učešće u razvijanju i poboljšanju vašeg poslovanja.

Kontinuirano profesionalno usavršavanje i unapređivanje znanja i veština iz oblasti menadžmenta uz napuštanje ideje o uniformnom izveštavanju, klasičnim i konzervativnim strukturama i procesima u računovodstvu nije stvar izbora, već pitanje od strategijskog značaja.

Facebook