| pogoci:693
back|1|2|... | 11|12|13|... | 34|35|forw
Podaci firme ::::.
Pogledan: 138248

service description:

Ova firma trenutno se bavi proizvodnjom svih vrsta profila lajsni za laminatne podove od medijapana, mekog i tvrdog drveta za parkete i nameštaj, kao i furniranjem drveta, zatim proizvodnjom podova, zidnih obloga od mekog i tvrdog drveta, zidnih obloga (perline) od medijapana.

Kapacitet proizvodnje lajsni je od 50.000 – 80.000 metara dnevno. Finalna obrada zasniva se isključivo po ugledu na italijanske proizvodjače.

Nabavka repromaterijala organizovana je iz Nemačke, delom Italije i Indije.

Firma poseduje i svoj vozni park, koji služi za dopremanje repromaterijala kao i isporuku proizvoda do kupca.

Stečeno iskustvo u dugogodišnjem radu omogućilo je da postanemo jedna ozbiljna firma, savremene poslovne politike, iza čega stoji naša uspešna saradnja sa preko 600 firmi, kako u zemlji, tako i u inostranstvu.

Opremljeni smo savremenim mašinama za primarnu i finalnu proizvodnju, sa sušarama i parionicama za parenje i sušenje građe.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 37377
Ustanička 5
Zrenjanin, 23100
Srbija
Interesujte se Mapa

Tržišna marka:

  • xerox

service description:

Lazy Bag ili u prevodu vreca za lencarenje se izradjuje u tri standardne velicine:
Lazy bag visine 45cm : to je lazy bag za plisane igracke, mladunce kucnih ljubimaca, a jako mala deca uzrasta do 3 godine ovaj lazy bag koriste vise kao sedalo nego kao lazy bag... Za decu savetujemo kupovinu veceg lazy bega od 75cm.
Lazy bag visine 75cm : u pitanju je prava velicina lejzi beg-a za decu, zapremina mu je 120 litara a puni se expandiranim stiropornim granulama negde oko 70% zapremine. Deciji lazy bag je takodje idealan poklon za dete, i kao pokloni za decu su neprevazidjeni. Takodje je u pitanju jeftin poklon ali ce dete vise obradovati od bilo cega. Lazy bag nije najjeftiniji poklon za decu ali je odnos cene i decijeg odusevljenja optimalan.
Lazy bag visine 120cm : u pitanju je standardna velicina lazy bega za odrasle, zapremina mu je 350 litara puni se granulama stiropora(stiropornim granulama)negde oko 70% zapremine
Materijali za lejzi beg (lazy bag –eng.) mogu biti razni..., Za pravljenje lazy bag-ova koristimo EKO KOZU, SOTEX (impregnirano platno), ili STAMPANO PLATNO sa oko desetak decijih motiva. Takodje kombinujemo i razne boje i tako mozemo ponuditi kupcima jednobojne, dvobojne ili visebojne lazy bag-ove. Lazy bag-ovi se mogu raditi i u bojama klubova, drzava, zastava... Sem gotovih motiva i boja mozemo da radimo i unikatne lazy bag-ove odstampane na baneru u punom koloru sa slikama koje kupac trazi.
Punjenje lazy bag-a se radi do 70% zapremine i to je neki idealan odnos. Lazy bag se puni stiropornim granulama i one mogu da se vade ili dodaju(svaki lazy bag ima cibzar). Dopune za lazy bag takodje prodajemo(posle duzeg vremena lazy bag se malo slegne)
Tabela cena, velicina i kombinacija materijala je data u tabeli

Lazy Beg je altarnativni namestaj, ujedno je i jeftin namestaj, ako ne i najjeftiniji namestaj, lako se prenosi i transportuje a u odnosu klasicne fotelje mozemo reci da je lazy bag jedna udobna fotelja, isto tako i jeftina fotelja (ako ne i najjeftinija fotelja ). Kao alternativni namestaj lazy bag je idealan jeftin namestaj za podstanare, namestaj za mlade parove, namestaj za kampere, jeftin namestaj za igraonice, jeftine fotelje za cekaonice, namestaj za terase, namestaj za vikendice, fotelja za pecarose, deciji namestaj, namestaj za sportske klubove, otkaceni kancelarijski namestaj(samo za ozbiljne firme) ili najjeftiniji namestaj za studente, ... Lazy Bag za razliku od klasicne fotelje nema stalni oblik vec se oblik formira prema oblinama kupca, a stiroporno punjenje moze da se smanjuje ili poveca...
Podaci firme ::::.
Pogledan: 132308

service description:

Proizvodnja i prodaja tapaciranog i pločastog nameštaja

"IMPERIJAL" Ruma sa radom je počeo 2003. godine kao zanatska radnja za popravku i presvlačenje nameštaja.

2005. odgovarajući na zahteve tržišta, pokrećemo proizvodnju tapaciranog nameštaja.

Danas "IMPERIJAL" posluje u dva proizvodna pogona proizvodeći tapacirani i pločasti nameštaj.

Svi proizvodi su od najkvalitetnijih domaćih i uvoznih materijala. Izrađujemo nameštaj u standardnim merama, kao i po želji kupca. Svi naši proizvodi atestirani su na šumarskom fakultetu u Beogradu.

Radimo kompletno opremanje hotelskih apartmana, kao i restauraciju konferencijskih i bioskopskih sala.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 162583

service description:

Bavimo se projektovanjem i proizvodnjom nameštaja, opremanjem stambenih i poslovnih prostora od ideje do finalnog proizvoda. Posedujemo i sopstvenu komoru za farbanje svih vrsta nameštaja.
Pored standardnih zahteva u izradi nameštaja, nudimo mogućnost izrade "po meri", odnosno izradu u skladu sa posebnim zahtevima kupca- odabir dimenzija, forme, materijala, boje i dizajna.
Specijalizovani smo za izradu nameštaja od hrasta, a najviše koristimo slavonski hrast. Pored hrasta nameštaj izrađujemo i od medijapana i univera-klase E1, masiva, furnira i kompozitnih ploča.
Pored stolarskih proizvoda od drveta svih vrsta u ponudi su još i proizvodi od aluminijumskih profila.
Koristimo materijale koji u potpunosti zadovoljavaju najviše sigurnosne evropske standarde.
Nudimo vam mogućnost da sami kreirate svoj stambeni i poslovni prostor.
Funkcionalnost, korišćenje najkvalitetnijih materijala, raznovrsnost stilova i kombinovanje elemenata, izuzetan smisao za detalje, kreativnost, kvalitet i brzina izrade, pristupačne cene, samo su neke od stavki kojima se rukovodimo prilikom proizvodnje nameštaja.
Ulaganjem u nove tehnologije i praćenjem svetskih trendova postignut je vrhunski nivo kvaliteta. Sa ponosom ističemo da cenom možemo parirati bilo kom proizvodu sa inostranog i domaćeg tržišta.
Ono što sa ponosom izdvajamo iz našeg proizvodnog asortimana su:
• kuhinje,
• dečije sobe,
• spavaće i dnevne sobe,
• prozori i vrata,
• stepeništa,
• kupatila,
• garderoberi sa kliznim vratima,
• plakari,
• kancelarijski nameštaj i
• drugo.
Ekskluzivnost, moderan dizajn, vrhunski kvalitet su samo neke od karakteristika naših proizvoda koje možete naći u našoj ponudi.
Projektovanju i opremanju enterijera pristupamo sa najvećom pažnjom, vodeći računa o svakom komadu nameštaja, kako bi ga uklopili u celinu u kojoj ćete sa uživanjem provoditi vreme sa Vama dragim osobama.
Na vama je samo da poželite, a mi ćemo uraditi sve da postanete jedan od naših zadovoljnih klijenata.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 80305

Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

"Home Interiors" u svojoj ponudi ima proizvode iz programa kućnog tekstila: prekrivače, posteljine, zavese i draperije, bade mantile i dekorativne jastuke.

Nastojimo da našim kupcima ponudimo pažljivo izabran asortiman visokog kvaliteta, jednostavnog, elegantnog dizajna i prijatnih boja.

U ponudi imamo sopstvene proizvode, kao i uvozni program koji obuhvata proizvode od egipatskog i organskog pamuka.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 66113

Sremska Kamenica, 21202
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

"SPORTEG" SZR je porodična firma koja uspešno posluje od 1989 god. Ideja je nastala davne 1987 god. kada su po uzoru na inostranog proizvođača sportske opreme „Active“ proizvedeni prvi uzorci domaćih tegova za noge koji su danas poznati pod imenom SPORTEG.

"SPORTEG" SZR je bio jedan od začetnika proizvodnje ove vrste tegova na domaćem tržištu, pored slovenačkog Elana i pirotskog Tigra. Prva saradnja je bila sa tadašnjim lancem robnih kuca „RK Beograd“.

Iako je osnovna delatnost firme tokom ’90-ih bila proizvodnja sportske opreme danas je ta delatnost proširena i na proizvodnju lazy bag fotelja, ranaca i torbi. Takođe, u saradnji sa našim kooperantima, u mogućnosti smo da ponudimo našim kupcima dopune za lazy bag i opremu za pse koja podrazumeva kožne ogrlice i povodce vrhunske izrade i kvaliteta.

Naš osnovni cilj jeste da kupcu pružimo najpovoljniju cenu na tržištu uz odličan kvalitet proizvoda i usluge. Trudimo se da naši kupci ne moraju da brinu prilikom kupovine i da im, koliko je to moguće, olakšamo kupovinu.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 56247

Novi Slankamen, 22323
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Proizvodi firme "Mićić" mogu se podeliti u 3 kategorije: Pletene garniture, Pletene korpe, Pletene police i drugi pleteni proizvodi.
Porodica Mićić se bavi proizvodnjom i prodajom pletenih proizvoda zadnjih 50 godina. Izrađujemo proizvode svih vrsta i odličnog kvaliteta koje plasiramo na domaće tržište po veoma povoljnim cenama.
Kao sirovina u proizvodnji koristi se plantažna Vrba, koja se klasira, kuva, guli i takva priprema za pletenje. Proizvodi se dobijaju isključivo ručnom izradom. Pleten proizvod se lakira kako bi se dodatno zaštitio. Po želji kupca može se farbati i u određene boje.

Naša vizija je da kvalitetom proizvoda, niskom cenom i poštovanjem rokova izrade postanemo lider u oblasti proizvodnje pletenih proizvoda.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 25341

Jagodina , 35000
Srbija
Tel.: 035 276 303
Mapa

service description:

Pleteni nameštaj
1. Pleteni nameštaj je potrebno redovno usisavati kako bi se uklonila sva prljavština i prašina iz svih rupica i pukotina.
2. Ukoliko su neki delovi prelakirani svetlim lakom, ne sme se previše ribati jer će se izgrebati.
3. Ako pletena stolica izgleda kao da je suva ili da bi mogla popucati, treba je istrljati spoljnom stranom limunove kore.
4. Mešanjem sredstva za pranje posuđa u vodi sa malom količinom soka od limuna, dobija se sredstvo za čišćenje. Ovim nameštaj treba lagano izribati s vremena na vreme.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 298528

service description:

Dobrodošli u BEARA TRADE D.O.O. iz Sremske Mitrovice,
preduzeće koje projektuje, izrađuje i prodaje nameštaj po
Vašoj meri i želji od pločastih materijala na bazi drveta.

Ukoliko imate potrebu za uređenjem stambenog ili
poslovnog prostora možete se obratiti BEARA TRADE -u
sa punim poverenjem.

Ključ našeg uspeha je:
1. Kvalitet i inovativni dizajn naših proizvoda
2. Izbor preko 60 dezena univera i 40 dezena
radnih ploča renomiranog proizvođača Kronospan.
BEARA TRADE D.O.O. sopstvenim marketingom, projektovanjem proizvoda, kvalitetnim izborom materijala
renomiranih proizvođača (Kronospan,Hranipex, Rujz Dizajn, Hafele, Blanco, Metalac) i kontrolom proizvoda garantuje
savremeni dizajn, kvalitet izrade i isporuka, i što je najvažnije pristupačne cene, konkurentne na tržištu nameštaja.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 111724
Ljubicica 9.
Sremska Kamenica, 21202
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Podaci firme ::::.
Pogledan: 12875

Niš, 18000
Srbija
Interesujte se Mapa

Kategorije:

service description:

IZRADA DRVENE GALANTERIJE OD PRUCA
Podaci firme ::::.
Pogledan: 119887

Belušić, 35263
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Proizvodnja proizvoda od drveta, plute, slame i pruća.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 133468

service description:

KAVITACIJA, KOZMETIKA

Firma "VECOM BEAUTY SYSTEM" DOO 19 godina se bavi projektovanjem i proizvodnjom aparata za estetiku, medicinu, kao i prateće opreme za kozmetičke salone i medicinske centre.

Sva oprema je dizajnirana uzimajući u obzir potrebe operatera, modernog je dizajna i visokih performansi.
Nova arhitektura uređaja otvorila je i nove mogućnosti u primeni savremenih aparata.

Danas, visoka tehnologija uređaja pruža direktnu pomoć operateru u primeni kroz softversku podršku, sa istaknutim, preglednim i jasnim informacijama.

Kvalitet naših proizvoda i servisnih usluga su osnova za zadovoljstvo naših kupaca. Zato je kvalitet obaveza i polazna tačka naše poslovne politike, uz planiranje konstantnog unapređenja proizvoda u cilju zadovoljenja potreba pa i prevazilaženja očekivanja kupaca i stalnog zadovoljenja zahteva tržišta.

Sva naša oprema ima CE oznaku, naša kompanija je sertifikovana sa ISO 9001-2008.

Savremeno smo opremljeni tehnološkom kontrolom proizvodnog procesa.

Garancija svih naših aparata je 36 meseci, u našoj fabrici radi tim stručnjaka i inženjera koji je na raspolaganju klijentima 6 dana u nedelji, za bilo kakva pitanja, kvarove ili nedoumice.

Takođe, našim klijentima obezbeđujemo edukacijske kurseve, od strane profesionalnih stručnih saradnika koji već dugi niz godina koriste naše aparate u svojim privatnim klinikama i centrima lepote.

U dosadašnjem periodu ostvarili smo saradnju sa zemljama u okruženju: Crna Gora, Republika Srpska, Federacija Bosne i Hercegovine, Hrvatska, Češka, Slovenija, kao i zemljama Bliskog Istoka i Novog Zelanda.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 33977

Ruma, 22400
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Firma "OZREN nameštaj" osnovana je 2003. godine i od tada se uspešno bavi proizvodnjom nameštaja od pločastih materijala.

Na našim prodajnim mestima možete dobiti ponudu proizvoda koji su funkcionalni, modernog dizajna i proverenog kvaliteta. Kompletno opremamo kako životni,
tako i poslovni prostor. Osim prodaje nameštaja za kuću ili firmu, nudimo Vam mogućnost da nas konsultujete u opremanju Vašeg prostora, po sistemu "Nameštaj po meri i želji".

Naša želja je da na jednom mestu nađete što širi izbor proizvoda koji zadovoljava Vaša očekivanja. Dođite i uverite se u kvalitet proizvoda iz naše ponude.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 131143
Miodraga Borisavljevića 4
Loznica , 15300
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Projektujemo, uređujemo i opremamo enterijere
Proizvodimo i prodajemo nameštaj
Opremamo Vaše stanove, kuće za stanovanje i odmor, poslovne prostore za sve delatnosti.

Proizvodimo sve vrste nameštaja od masivnog drveta i pločastih materijala. Opremamo Vaše kuhinje, dnevne boravke, spavaće, dečije sobe, radne sobe, kupatila...po meri Vašeg prostora i vaših želja.

Proizvodimo sobna vrata farbana ili furnirana (furnir hrasta, jasena, bukve, oraha, mahagonija, venge i dr.), kao i vrata od masivnog drveta. Sobnim vratima opremamo prostore individualnog i kolektivnog stanovanja. Naša vrata su ugrađena u naselju Golf u Beogradu, SPO Vladike Nikolaja u Valjevu, zgrada SO Mionica, u stambenim objektima u Loznici, Šapcu itd.

Učestvovali smo u rekonstruktivnom opremanju Specijalne bolnice u Ribarskoj Banji i Banji Koviljači.

Sve naše proizvode, u dogovoru sa kupcem, prevozimo i montiramo.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 165866

Bačka Palanka, 21400
Srbija
Interesujte se Mapa

Tržišna marka:

  • Pierre Cardin

service description:

"PIERRE CARDIN" BEBI I DEČIJA KOLICA

- BEBI I DEČIJE STOLICE ZA HRANJENJE

- AUTO SEDIŠTA

- TORBE ZA BEBI I DEČIJU OPREMU

UVOZ, VELEPRODAJA I MALOPRODAJA
Podaci firme ::::.
Pogledan: 3930
Prespanska 10
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011 2420 415
Mapa

Kategorije:

service description:

Osim stručne razrade ideja za brendiranje i opremanje prostora za razne događaje, opremljeni smo svim pratećim sadržjima koji omogućavaju da se predstavite u najboljem svetlu.

Izrađujemo
»scenografije,
»dekorativne elemente,
»posedujemo raznovrsni nameštaj pogodan za sve manifestacije.

KGC je kompanija koja u okviru svog dugogodišnjeg poslovanja ima sektor koji se bavi različitim vidovima opremanja i osmišljavanja ambijenata za razne manifestacije u skladu sa potrebama klijenata.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 331279

Kikinda, 23300
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Kvalitet, sigurnost, pošten rad, korektan obračun i cena... to je garancija naše poslovnosti

- auto mehaničarska radnja
- kompjuterska dijagnostika svih vrsta automobila
- popravka i servisiranje svih vrsta automobila
- auto električarske usluge
- servisiranje i punjenje auto klima

Podaci firme ::::.
Pogledan: 182768

Čačak , 32100
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Podaci firme ::::.
Pogledan: 180341

service description:

Stolarska radionica za izradu nameštaja, opremanje stambenih i poslovnih prostora.

Preduzeće “Boreal” je nastalo udruživanjem stolarskih radionica “Borović enterijeri” i “Ognjenović”, 2011. godine.

“Boreal” je rezultat udruženog višedecenijskog iskustva u obradi masivnog drveta. Unapređujući poslove radionica od kojih smo nastali nastavljamo proizvodnju nameštaja od masivnog drveta – hrasta, oraha i jasena.
| pogoci:693
back|1|2|... | 11|12|13|... | 34|35|forw

Facebook