| pogoci:687
back|1|2|... | 11|12|13|... | 34|35|forw
Podaci firme ::::.
Pogledan: 159713
Save Đisalova 10
Novi Sad, 21000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

PROIZVODNJA

Bavimo se proizvodnjom i projektovanjem svih vrsta nameštaja po meri i želji kupaca. Dnevne sobe, kuhinje, ugradni plakari, kreveti su samo deo asortimana. Takođe izrađujemo kvalitetna vrata i prozore po meri.

MATERIJALI
Imamo veliki izbor pločastih materijala (Fantoni Group) na lageru. Vršimo katalošku prodaju materijala koji nisu na lageru. Dođite i odaberite-ostalo prepustite nama.

OPREMA

Trudimo se da sve što Vam je potrebno da sami napravite svoj proizvod imamo na jednom mestu i po povoljnim cenama. Kod nas ćete naći razne vrste okova, šrafova, kant traka, klizača, tipli, lajsni, lepkova, odstojnika kao i drugih proizvoda. Spisak je zaista dugačak!


USLUGE
Vršimo usluge sečenja i kantovanja svih vrsta materijala, kao i montažu gotovih elemenata. Savetovanje u izboru materijala i opreme se podrazumevaju.


Podaci firme ::::.
Pogledan: 277821

service description:

Podaci firme ::::.
Pogledan: 41067

Ćuprija, 35230
Srbija
Interesujte se Mapa

Kategorije:

service description:

PROIZVODNJA NAMEŠTAJA, PRODAJA PLOČASTIH MATERIJALA I OKOVA ZA NAMEŠTAJ
Podaci firme ::::.
Pogledan: 99927

Rumenka, 21201
Srbija
Tel.: 021/62-16-959
Fax: 011/361-30-52
Mapa

service description:

GENERALNI DISTRIBUTER SUDOPERA - BLANCO, RUČKICE ZA NAMEŠTAJ - RUJZ, OKOVI ZA NAMEŠTAJ - BLUM, KUHINJSKA GALANTERIJA, ALUMINIJUMSKI PROFILI, DEKORATIVNE OBLOGE ZA NAMEŠTAJ I ENTERIJERE
Podaci firme ::::.
Pogledan: 123032
Kralja Petra Prvog 135
Inđija, 22320
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

PROIZVODNJA: METALNE KONSTRUKCIJE, HALE, NADSTREŠNICE, TERASE; METALNI NAMEŠTAJ, STOLICE, STOLOVI, POLICE; DEČIJA IGRALIŠTA, KLACKALICE, LJULJAŠKE; REKLAMNI PANOI (BILBORDI); IZRADA PO DOKUMENTACIJI; OSTALI BRAVARSKI RADOVI; PLASTIFIKACIJA; REPARACIJA; CNC PROBIJANJE DO 6 MM
Podaci firme ::::.
Pogledan: 168049
Dimitrije Tucoviča bb
Novi Pazar, 36319
Srbija
Tel.: 012/123-123
Mapa

service description:

Prodaja svih vrsta nameštaja.
Uvoz iz Nemačke, američki plakar,regali,komodi.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 13078
Petlovo Brdo
Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Proizvodnja, veleprodaja maloprodaja decijih fotelja razlicitih modela i dezena, veoma kvalitetno i povoljno. Za uzrast od 1-18 godina, modeli fotelja-tabure 3 u 1, beby lada, deciji dvosedi i trosedi, lazy bag, lazy ball, lazy kocka, fotelja kruna, fotelja srce..
Podaci firme ::::.
Pogledan: 242884

service description:

Rustic Line d.o.o. je osnovan 2009. godine, a kao svoj osnovni cilj postavili smo to da približimo gradjanima pomalo zaboravljen a pomalo i apstraktan pojam umetničkog kovanja.

Kovano gvožđe je kroz istoriju bilo privilegija aristokratije i odlika visokog sloja društva.

Danas, kroz jedinstveni spoj umetnosti i zanatstva, mi oživljavamo i oplemenjujemo taj naizgled hladan materijal, a vi njime oplemenjujete vaš prostor.

Naša firma je osnovana sa velikim entuzijazmom mladih ljudi koji je vode, a na temeljima višedecenijskog iskustva u toj oblasti.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 34716
Cerova bb
Kruševac , 37000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Veliki asortiman proizovda od pruca.
Od bastenskih garnitura do sitnih ukrasnih korpica i raznih proizvoda od drveta.

Pletenjem pruća se dobijaju šare i dezeni koji su interesantni, nepravilni, nesvakidašnji, atraktivni, šaroliki, i te šare daju posebnu draž ovakvom nameštaju. Upravo to pletenje omogućava da se od pruća naprave nepravilni, amorfni oblici prilagođeni ljudskom telu. To nameštaj od pruća čini udobnim i savršenim za odmaranje, leškarenje, sedenje, sunčanje, ručavanje ili druženje u hladovini.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 345861

service description:

Prodaja meblštofa, eko kože, sunđera, žičanog jezgra, makaza za kauč. Kompletan program za tapetare!
Podaci firme ::::.
Pogledan: 126630
Industrijska 37
Ruma, 22400
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

PROFIL KOMPANIJE

Holding Kompanija Andrijašević sa sedištem i fabrikom u Rumi na površini od 25.000m² sa preko 100 zaposlenih, bavi se proizvodnjom žičanih opružnih jezgara i proizvodnjom dušeka.
Generalni direktor kompanije je gospođa Stana Andrijašević. HK Andrijašević proizvodi dušeke u 8 različitih kategorija kvaliteta: Economic, Standard, Lux, De Lux, Antialergico, Ortopedico, Natural Latex i Natural Coco u 20 standardnih dimenzija ili dimenzijama po želji kupca. Repro-materijal za izradu dušeka je uvozni, najvišeg kvaliteta. Prodaju dušeka vrše najveći distributeri nameštaja u Srbiji i Crnoj Gori, Hrvatskoj, Republici Srpskoj i Federaciji BiH.

Naši proizvodi:

- Dušeci sa žičanim opružnim jezgrom
- Dušeci bez žičanog opružnog jezgra
- Dušeci sa latex jezgrom
- Dušeci sa latex jezgrom od kokosovih vlakana
Podaci firme ::::.
Pogledan: 154815

Obrenovac, 11500
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

SVE ZA KUPATILO!!!

Pozivamo vas da posetite naš novi prodajni salon i uverite se u kvalitet naših proizvoda i usluga, kao i da uz našu pomoć rešite probleme koje eventualno imate.

U našem salonu svaki problem vezan za kupatilo, vodovod i sanitarije možete rešiti uz pomoć profesionalaca, na najbolji i za vas najprihvatljiviji način.

Prodajemo: keramičke pločice, lepak, sanitarije, kada, tuš kabina, baterije, kupatilski nameštaj, bojler, vodokotlić, vodovodni i kanalizacioni materijal.

Ako tražite sigurnu kupovinu, besplatan prevoz, praktične savete, kompletnu uslugu (ključ u ruke vašeg kupatila), na pravom ste mestu.

U našem prodajnom salonu od 500 m² i sa 15 godina iskustva pomeramo standarde kvaliteta usluga, savremenosti i funkcionalnosti.

Kod nas ćete sigurno naći svoje novo kupatilo, dopunjen ili izmenjen izgled svog starog kupatila, baš onakvog kako ste zamišljali. Sledimo vaše želje, maštu i izbor i ostvarujemo ih. Preporuke su naš moto, a da bi ste nas preporučili, mi moramo biti najbolji. A najbolji smo!
Podaci firme ::::.
Pogledan: 74600

Požega, 31210
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Napredak AD spada u vrhunske proizvođače nameštaja izuzetnog kvaliteta. Prateća svetska kretanja u oblasti proizvodnje nameštaja, trendove i razvoj, Napredak je dostigao svetski nivo kako u kvalitetu tako i u dizajnu svojih proizvoda.

Više od 30 godina uspešnog poslovanja Napredak AD postigao je zahvaljujući visokom stepenu fleksibilnosti, prilagođavanju potrebama tržišta, stalnoj težnji ka inovacijama u dizajnu i proizvodnom procesu.

Posebnu pažnju Napredak poklanja izboru visokokvalitetnih materijala, pa je tako masivan nameštaj rađen isključivo od slavonske hrastovine postao prepoznatljiv na tržištu.

Godišnje Napredak proizvede oko 50.000 jedinica različitih vrsta nameštaja a sve je to moguće ostvariti zahvaljujući ekipi visokokvalifikovanih radnika, grupi dizajnera i rukovodstvu koje zna kako treba voditi preduzeće i opravdati njegovo ime na probirljivom tržištu nameštaja kako kod nas tako i u inostranstvu gde Napredak iz godine u godinu ima sve više kupaca

AD Napredak se bavi opremanjem svih vrsta enterijera.
A nameštaj iz Napredka se nalazi u mnogim poslovno-privrednim, ugostiteljsko-turističkim i drugim objektima.

Napredak AD spada u vrhunske proizvodžače nameštaja izuzetnog kvaliteta.

Prateća svetska kretanja u oblasti proizvodnje nameštaja, trendove i razvoj, Napredak je dostigao svetski nivo kako u kvalitetu tako i u dizajnu svojih proizvoda.

Podaci firme ::::.
Pogledan: 8339
Petra Kočića 18
Novi Žednik, 24223
Srbija
Interesujte se Mapa

Kategorije:

service description:

Weis Adler je firma osnovana 2006. godine, specijalizovana za proizvodnju i prodaju okova za nameštaj. Od osnivanja pa do danas svojom distribucijom i komercijalom uspešno smo pokrili celokupno tržište Srbije. Weis Adler konstantno razvija i unapredjuje prodajni asortiman kako bi na što bolji način zadovoljio potrebe kupaca. Posedujemo svoje linije za poroizvodnju sa kojima možemo kvalitetno da odgovorimo najzahtevnijim proizvođačima nameštaja. Našom uslugom i odnosom cene i kvaliteta smo postali prepoznatljiv brend na tržištu na kojem poslujemo. Weis Adler insistira kod svih svojih zaposlenih na maksimalnom uvažavanju svih poslovnih partnera.

Na našem sajtu možete pogledati detalje svih artikala iz naše ponude. Detalji su Vam dostupni tako što odabirate kategoriju koja Vas interesuje na levoj strani i od svih izlistanih proizvoda pogledajte one koji su Vam potrebni. Sve slike i tehničke skice proizvoda možete da uveličate jednostavnim klikom na ono što hoćete da vidite.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 223764

service description:

Limarsko bravarska radnja Šaber nastala je početkom 90 god prošlog veka. Bavi se izradom višenamenskog nameštaja: tapacirani nameštaj, baštanske garniture, stolice, stolovi, fotelje, dvosedi, trosedi, ljuljaške ...

U našem asortimanu možete naći širok izbor fiksnih i pokretnih tendi za lokale, hotele ...

Takođe se bavimo i proizvodnjom višenamenske bravarije, koju radimo po Vašoj želji i zamisli.

Pogledajte naš asortiman proizvoda pa sami izaberite ili kreirajte proizvod za Vas.

vaše slike:

baštenski nameštaj
Podaci firme ::::.
Pogledan: 27568

Jagodina , 35000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Kućna radinost Adamovic
Bavimo se proizvodnjom i prodajom nameštaja i ostalih proizvoda od pruća (vrbove šibe i drveta). Svi proizvodi su lakirani eko lakom na bazi vode koji osim sjaja daje i dodatnu čvrstinu. Garantujemo kvalitet


Posebna ponuda za ugostitelje, pekare i cvećare. Opremite stan, kuću, baštu ili poslovni prostor prirodnim materijalima i kvalitetnim proizvodima i tako ih učinite udobnijim i lepšim.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 13861
Karađorđeva 54
Novi Sad, 21000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Lazy Bag

Bukvalan prevod njenog naziva bi bio "VREĆA ZA LENČARENJE", jer u njoj može vrlo udobno da se "lenčari", s obzirom da je punjena granulatom stiropora koji se oblikuje prema Vašem telu, čim se "uvalite" u lazy bag
Lazy bag se pravi od vodootpornog materijala koji je lak za održavanje, tako da se prašina skida suvom krpom, a upornije fleke moguće je otkloniti blagim rastvorom deterdženta za pranje tkanine.
Svako naglo bacanje i skakanje na Lazy Bag fotelju uzrokuje pritisak u njenu unutrašnjost i može doći do pucanja materijala.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 221518
Tošin Bunar 136
Novi Beograd, 11070
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Izrada kreveta
Proizvodnja dušeka
Komadni nameštaj


Kreveti i komadni nameštaj San-Torini izrađuju se od vrhunskog punog drveta – parene bukve prve klase extra kvaliteta.
Naši dušeci se izrađuju od različitih kvalitetnih materijala.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 171372

service description:

Ova firma trenutno se bavi proizvodnjom svih vrsta profila lajsni za laminatne podove od medijapana, mekog i tvrdog drveta za parkete i nameštaj, kao i furniranjem drveta, zatim proizvodnjom podova, zidnih obloga od mekog i tvrdog drveta, zidnih obloga (perline) od medijapana.

Kapacitet proizvodnje lajsni je od 50.000 – 80.000 metara dnevno. Finalna obrada zasniva se isključivo po ugledu na italijanske proizvodjače.

Nabavka repromaterijala organizovana je iz Nemačke, delom Italije i Indije.

Firma poseduje i svoj vozni park, koji služi za dopremanje repromaterijala kao i isporuku proizvoda do kupca.

Stečeno iskustvo u dugogodišnjem radu omogućilo je da postanemo jedna ozbiljna firma, savremene poslovne politike, iza čega stoji naša uspešna saradnja sa preko 600 firmi, kako u zemlji, tako i u inostranstvu.

Opremljeni smo savremenim mašinama za primarnu i finalnu proizvodnju, sa sušarama i parionicama za parenje i sušenje građe.
| pogoci:687
back|1|2|... | 11|12|13|... | 34|35|forw

Facebook