Podaci firme
Pogledan: 1450838

service description:

O nama

EURODOM je porodična firma koja se već 18 godina bavi prodajom kompletne opreme za kupatilo.
Od nastanka firme 1995. godine pod nazivom Kupatilo trade, osnivači firme, porodica Aćimović, nastojali su da pre svega ponudom proizvoda visokog kvaliteta i dobrom uslugom postave temelje poverenja koje ova firma danas uživa.
Prvi salon keramike površine 160 m2 u dva nivoa otvoren je 1999. godine u ul. Bulevar kralja Aleksandra 388.
2004. godine Eurodom otvara svoj drugi salon površine 160 m2 u dva nivoa u ul. Ruzveltova 16 i od tada postaje ne samo distributer već i uvoznik kompletne opreme za kupatilo renomiranih proizvođača iz Italije.
Stalno investiranje u razvoj firme i potreba da se klijentima pokaže više i da im se pruži što bolja usluga, naveli su osnivače firme da 2007. godine otvore još jedan salon površine 1000 m2 u ul. Nikole Grulovića 71e. Osim velikog broja arhitekata i saradnika firme iz zemlje i inostranstva, kao gost na dan otvaranja salona u Eurodom je došao i g.din Paolo Pininfarina iz poznate italijanske dizajnerske kuće Pininfarina. Tom prilikom održao je kraće predavanje o tome koliko je važna saradnja između dizajnera i proizvođača u stvaranju proizvoda koji mogu da zadovolje i najzahtevnije klijente.
Veliki i dobro organizovan centralni magacin Eurodoma površine 2400 m2 kao i veliki lager robe koji firma poseduje, omogućavaju brzu i laku isporuku robe u sve delove grada.
I danas kao i pre 15 godina osnovne vrednosti firme ostaju nepromenjene: puno poštovanje klijenata i dobavljača, pružanje pomoći klijentima korisnim savetima, poštovanje dogovorenih rokova i kvalitetan servis, vrednosti su koje svi zaposleni u Eurodomu slede. Zahvaljujući svemu ovome kao i dobrom upravljačkom timu, Eurodom danas uživa veliko poverenje klijenata i saradnika i s razlogom zauzima vodeće mesto u oblasti kojom se bavi.MALOPRODAJA-SALONI

Bulevar kralja Aleksandra 388, Beograd
Tel/fax: +381 11 38 08 393
e.mail: eurodom3@eunet.rs

Ruzveltova 16, Beograd
Tel/fax: +381 11 38 09 543, +381 11 38 09 544
e.mail: eurodom2@gmail.com


Nikole Grulovića 71e, Beograd
Tel/fax: +381 11 34 74 713, +381 11 30 46 463
e.mail: eurodom5@gmail.com

ADMINISTRACIJA


Nikole Grulovića 71e, Beograd
Tel/fax: +381 11 28 93 702, +381 11 30 46 462
e.mail: eurodom@eunet.rs


VELEPRODAJA I PROJEKTI


Nikole Grulovića 71e, Beograd
Tel/fax: +381 11 34 74 713, +381 11 30 46 463
e.mail: eurodom5@gmail.com

Tel/fax: +381 11 28 93 702, +381 11 30 46 462


Kontakt osobe:


Bojan Vujičić +381 63 34 28 59
e-mail:eurodomsaloni@gmail.com

Goran Ivić, +381 63 11 65 035
e-mail:eurodomsaloni@gmail.com

Predrag Šarac, +381 63 11 65 037
e-mail:predragdjsarac@gmail.com


vaše slike:

Appiani
Arcom
Casa Dolce Casa
Casamood
Catalano
Cerim
Cesana
Effegibi
Flaminia
Floor Gres
Gessi
Jacuzzi
Rex
Sicis
Vogue

Armature
bazenska keramika
galanterija za kupatilo
Granitna keramika
Hidromasažne kade
hidromasažne tuš kabine
hidromasažni mini bazeni
hidromasažni sistemi
italijanska keramika
italijanska oprema za kupatila
Jacuzzi
kade
Keramičke pločice
keramika
Keramika sanitarije saune
kupatilska galanterija
Kupatilski nameštaj
monopressocottura
mozaik
mozaik pločice
oprema za kupatila
oprema za wellnes
parna kupatila
plivajući podovi
pločice
pločice velikog formata
salon kupatila
sanitarije
sanitarije od porcelana
sanitarije za kupatilo
saune
senzorski tuševi
staklene tuš kabine
tehnička keramika
tursko kupatilo
tuš kabine
Tuš kade
uvozne keramičke pločice
Appiani
Arcom
Casa Dolce Casa
Casamood
Catalano
Cerim
Cesana
Effegibi
Flaminia
Floor Gres
Gessi
Jacuzzi
Rex
Sicis
Vogue

Armature
bazenska keramika
galanterija za kupatilo
Granitna keramika
Podaci firme ::::.
Pogledan: 177197

service description:

Alis kupatila d.o.o. je preduzeće koje se bavi veleprodajom i maloprodajom keramičkih pločica, sanitarija i ostale kupatilske opreme

U našoj bogatoj ponudi možete pronaći sanitarije, baterije, kupatilski nameštaj, kupatilsku galanteriju, bojlere, kade i kabine domaćih i stranih proizvođača

Alis kupatila d.o.o. je distributer keramičkih pločica renomiranih svetskih proizvođača.

Aqualux Whirlpool Bath, Italijanski je brend koji se zahvaljujući odličnom odnosu cene i kvaliteta, kao i vrhunskom dizajnu, izdiže iznad ostalih proizvoda te vrste na tržištu i svakodnevno sve više pronalazi svoje mesto u domovima širom sveta. Izmeštanjem proizvodnje ka radno orjentisanim tržišnim privredama, u kombinaciji sa tehnologijom i kapitalom kapitalno orjentisanih tržišnih privreda Aqualux je trenutno jedan od najbrže rastućih brendova u Evropi.

Alis kupatila je ovlašćeni distributer Aqualux tuš kabina, hidromasažnih kada, parnih kupatila i sauna. Pored široke lepeze proizvoda, u našem salonu možete dobiti i sve potrebne savete i informacije o Aqualux proizvodima. Ukoliko se odlučite za kupovinu, obučeni serviseri će Vaš Aqualux proizvod instalirati u Vašem domu, ostvarićete pravo na garanciju, tehničku podršku i rezervne delove u vangarantnom roku. Zbog toga Vam kupovina Aqualux proizvoda garantuje dugo i bezbrižno uživanje u Vašem kupatilu...
Podaci firme ::::.
Pogledan: 140388

service description:

ARBET Aranđelovac se bavi izradom, obradom i ugradnjom ploča i drugih proizvoda od prirodnog i veštačkog kamena. Širok asortiman, kvalitetna proizvodnja i ugradnja, garancija su kvalitetne usluge. Naši proizvodi izrađeni su isključivo od najkvalitetnijih materijala i komponenti, što je, uz dugogodišnje iskustvo naših radnika, zaštitni znak ARBET Aranđelovac.

Bilo da se radi o uređenju pešačkih staza i ivičnjaka, bilo da se radi o eksterijernom uređenju privatnih i/ili poslovnih objekata, za Vas je tu - ARBET Aranđelovac. Učinićemo sve da se osećate prijatnije u okruženju u kojem živite i radite.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 195979

service description:

PROIZVODNJA FITINGA, PROIZVODNJA PROPUSNIH VENTILA, PROMET OPREMOM ZA VODOVODNE INSTALACIJE, PROMET PVC KANALIZACIONOM OPREMOM, PROMET OPREMOM ZA KUPATILA, PROMET OPREMOM ZA CENTRALNO GREJANJE, LIVENJE OBOJENIH METALA - MESINGA
Podaci firme ::::.
Pogledan: 94359
Jagnnjilo bb
Jagnjilo, 11412
Srbija
Tel.: 011/82-17-074
Fax: 011/82-17-674
Mapa

service description:

Kubis Keramika Vam ponosno predstavlja nameštaj iz svoje proizvodnje. Naša poslovna misija je da u vaše kupatilo unesemo kvalitetan i funkcionalan nameštaj. Verujemo da će te u našoj ponudi pronaći komad nameštaja koji će se savršeno uklopiti u vaše kupatilo.

Delatnost našeg preduzeća je:
-Veleprodaja opreme za kupatila
-Proizvodnja nameštaja za kupatila od medijapana
-Izrada komadnog nameštaja od medijapana i univera
-Opremanje hotela i stambenih objekata

Podaci firme ::::.
Pogledan: 74653

Novi Sad, 21000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Firma Quantum već dugi niz godina uvozi i prodaje keramiku i opremu za kupatila… Ali za razliku od ostalih, od samog početka zapošljava arhitekte.
Ta činjenica svedoči o težnji da se, u poslu kojim se bavimo, postigne jedan viši nivo.
Praveći novi koncept, arhitekte su dobile priliku da odaberu proizvođače i proizvode koje će prezentovati, te da osmisle enterijer salona (HOH u Novom Sadu i 89 u Beogradu), gde će ih predstaviti na najbolji način.
Izabrali smo 16 renomiranih fabrika, isključivo prema načinu na koji oblikuju i dizajniraju proizvode, smatrajući da odgovaraju našem senzibilitetu.
Quantum je koncipiran tako da prati celokupan proces materijalizacije nekog prostora: izbor elemenata, izrada projekta i izvođenje radova.
U praksi to izgleda otprilike ovako: nakon prvog sastanka upoznavanja sa klijentom, odlazi se na lokaciju gde se sagledava prostor i uzimaju tačne mere. Zatim sledi drugi sastanak, gde se konkretnije diskutuje o mogućnostima koje zadati prostor pruža i uzimajući u obzir ukus i senzibilitet kupca, biraju se kolekcije pločica i prateće opreme. Time dobijamo osnovu za kreiranje mogućih varijanti rasporeda elemenata, da bi klijent u saradnji sa arhitektom odabrao najbolju. Zatim sledi više tehnički deo posla, gde se izrađuju crteži za vođenje instalacija, ugradnju elemenata i projekti postavljanja keramičkih pločica.
Koristeći prethodno iskustvo da i pored našeg nadzora, nestručnost majstora može da pokvari i najbrižljivije osmišljen enterijer, rešili smo da oformomo naš tim majstora, koji su pored kratkog kursa i upoznavanja sa našim materijalima, opskrbljeni i kvalitetnim alatom i opremom za rad. Time je postignuto da se mogućnost greške svede na minimum, a dokaz za takvu tvrdnju je sam enterijer našeg salona, gde se vidi rezultat naseg koncepta.
Drugi pravac našeg rada je opremanje novoizgrađenih objekata, gde se u dogovoru sa investitorom biraju adekvatne linije pločica i sanitarija. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu ceo proces odabira, porucivanja, uvoza i ugradnje organizovan je na najbolji mogući nacin.
Nadamo se da se iz ovog kratkog izveštaja može sagledati naš koncept.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 249447

service description:

Firma Bomako doo osnovana je 2004.god . Profesionalnim radom svih zaposlenih, inovativnim idejama celnih ljudi, firma se razvijala velikom brzinom, delatnost se sirila i ponuda bivala sve kvalitetnija i raznovrsnija.Svojim radom i zalaganjem trudimo se da i dalje sirimo svoj asortiman i na taj nacin zadovoljimo potrebe i zelje nasih vernih potrosaca.U BOMAKO prodajnom salonu keramike izlažemo veliki broj reklamnih uzoraka vrhunskih keramičkih pločica, kvalitetnih sanitarija, kupatilskog nameštaja i opreme, slavina i baterija renomiranih domaćih i inostranih proizvođača kao što su:ZORKA
KERAMIKA Kanjiža
POLET
TOZA MARKOVIĆ
BALDOCER
BENADRESA
KERAMIN
ARMAL
GROHE
ARMAL
GROHE
ROSSAN
UNITAS


TERMORAD
YORK
JERKAN
KOLPA SAN
KERAMIKA Mladenovac
Podaci firme ::::.
Pogledan: 122823

service description:

Zastupnici smo svetskih kompanija za područje Zapadne Srbije:

-Pločice Vives (Španija)
-Kamene obloge Mathios stone (Grčka)
-Iris keramika i graniti (Italija)
-Keramika Baldocer (Španija)
-Keramika Gemma (Egipat)

*Pločice, sa svarovskim kristalima, poseban dizajn,
ekskluziva

*Kamen, za spoljne, unutrašnje zidove, kamine,
dimnjake, 30 godina garancije

*Graniti, do 50 godina garancije: polirani, mat, sa
teksturom drveta, lapato...

*Akrilne kade "Markoni", obične, hidro, hidroaero

*Mogućnost biranja nivoa opreme, 10 god garancije

*Italijanske kabine

*Baterije: Hansa-Nemačka i Paffoni-Italija

*Bambus parket, mat i sjaj

*Namenske pločice za stepenište (gazišta, čela,
sokle), ručne izrade po klinker sistemu. Otporne na
sve uslove (temperatura, vlaga)

Mogućnost dogovora sa preduzimačima pri izgradnji građevinskih objekata.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 140248

service description:

Belatria d.o.o je firma koja se bavi prodajom robe na veliko i malo u oblasti keramike i sanitarije vrhunskog kvaliteta iz uvoza. Zvanično je sa radom počela u novembru 2008. godine i za veoma kratko vreme uspela da se izbori na tržištu sa najvećim firmama u ovoj oblasti. Pored sanitarije i keramike bavi se I prodajom kompletne opreme za vodovod, kanalizaciju i grejanje. Na taj korak smo se odlučili da bi našim kupcima omogućili da sve što se tiče opremanja njihovog enterijera nabave na jednom mestu, jer kao što je poznato za opremanje kuhinje i kupatila nisu potrebne samo pločice i sanitarija, već niz drugih materijala. Pored svega navedenog u našoj firmi možede dobiti savete i idejna rešenja nominiranih stručnjaka u oblasti dizajna enterijera, kao i savete stručnjaka za postavljanje vodovodne i grejne mreže za vaš prostor. Nalazimo se u ulici Dimitrija Tucovića 12, kod samog nadvožnjaka sa Ruzveltovom ulicom gde vas čeka ljubazno osoblje i porodična atmosvera. Nadamo se da ukoliko nas već niste posetili to uskoro uradite i sami se uverite u istinitost ovoga teksta.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 36175
Jurija Gagarina 165v
Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Oprema za kupatila.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 62180
Stevana Sremca 8/5
Senta , 24400
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Proizvodnja keramičkih industrijski pločica i pločica za bazene
keywords : Industrijski pod
description : Jedna od najpoznatijih fabrika keramičkih pločica u svetu sa tradicijom proizvodnje od preko 130 godina,najvećom referentnom listom kupališta,akva parkova,bazena,fabrika u prehrambenoj industriji izvedenih sa njihovim pločicama.Kao primer mogu se navesti poslednje Olimpijske igre u Kini koje su kompletno urađene u Rosagres pločicama.Radi se direktno sa kupcima što pojeftinjuje svaku investiciju do 30%.Uz pločice i kopletnu logističku podršku preko svoje fabrike lepkova FIXCER nude jednu celovitu sliku.U Srbiji su od 2010 zastupljeni preko agenata.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 148642
Mišarska 8.
Niš, 18000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

OBRADA I MONTAŽA SVIH VRSTA MERMERA I GRANITA: STEPENIŠTA, KAMINI, PODNE I ZIDNE PLOČE, FASADE, STUBOVI I NADGROBNI SPOMENICI

Dobrodošli na internet prezentaciju zanatske radnje Tošić MG.

Zanatska radnja Tošić MG osnovana je 1939 godine i uspela je da kroz 3 generacije održi tradiciju i kvalitet usluga koje majstori ovog zanata pružaju u stvaranju dela od mermera i granita.

Ova renomirana radnja ima zaokružen proces rada, počev od obrade tržišta, nabavke kvalitetnog uvoznog ili domaćeg mermera i granita do vrhunske obrade u svojim proizvodnim pogonima uz neposrednu kontrolu vlasnika.

Tošić MG pruža usluge obrade i montaže zidnih i podnih pločica, stepeništa,
fasada, stubova, ograda, kamina, kuhinjskih elemenata, nadgrobnih spomenika i mnogo drugih usluga u gradjevinarstvu.

Ukoliko želite da objekat koji gradite bude kvalitetno uradjen izborom
materijala po boji i strukturi, savršenom i vrhunskom obradom, koristite
usluge radnje za kamenorezačku i gradjevinsku delatnost Tošić MG.


E-MAIL:
tosicmg@eunet.yu
tosicmg@yahoo.com

ADRESA:
Mišarska 8, 18000 Niš

TELEFON:
+381 18 245 448

FAX:
+381 18 242 310

PROIZVODNI POGON:
Pasi Poljana
Tel. +381 18 4562 532

vaše slike:

izrada nadgrobnih spomenika
izrada stepenica
Kamen mermer granit

Facebook