Podaci firme ::::.

service description:

Uređaji i oprema za pogon motornih vozila na TNG renomiranog Italijanskog proizvodjača "Lovato".

Dugogodišje iskustvo "Lucar" SZTR je pokazalo da je "Lovato" oprema idealno rešenje za vozila sa pogonom na TNG.

Ime i renome fabrike koja stoji iza nas, kao i dugogodišnje iskustvo i stotine zadovoljnih kupaca su ono što nas izdvaja od ostalih.

Osim navedenog nudimo i široki dijapazon pratećih proizvoda počevši od rezervoara za TNG, bakarnih cevi i creva za vodu, preko reduktora, kolena, račvi i ostalog potrošnog materijala, filteri, membrane i drugo.

Za Lovato uređaje dajemo garanciju u trajanju od 36 meseci.

vaše slike:

Lovato

Auto gas
auto gas Lovato
auto gas Novi Sad
Auto gas uredjaji
Podaci firme ::::.

service description:

Delatnost preduzeća "EKOLUKA KEY" D.O.O., bazirana je na želji da se domaćem tržistu ponudi kvalitetna i pouzdana oprema koja omogućava korišćenje tečnog naftnog gasa TNG i prirodnog komprimovanog gasa KPG kao pogonskog goriva automobila sa benzinskim motorima.

Radi obezbeđenja kvalitetne ugradnje auto gasnih sistema kao i stručnog održavanja istih u garantnom i van garantnom roku preduzeće "EKOLUKA-KEY" D.O.O., organizovalo je mrežu servisnih radionica tj. svoj distributivno-servisni lanac u okviru koga se obavljaju aktivnosti u skladu sa zahtevima i standardima proizvođača...

Uz svesrdnu pomoć kompanije LANDI RENZO S.p.A., i njihove tehničke službe redovno se održavaju obuke predstavnika naše servisne mreže u cilju permanentnog usavršavanja i sticanja novih znanja vezanih za implementaciju i eksploataciju sistema koji omogućavaju korisćenje tečnog nafnog gasa i komprimovanog prirodnog gasa kao pogonskog goriva automobila. Obuke se obavljaju u okviru našeg školskog centara u Kragujevcu ili u okviru školskog centra kompanije LANDI RENZO S.p.A-Italija.
Podaci firme ::::.
Višnjička 126a
Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Auto gas servis i ugradnja autogas uređaja. Prvi servis u Srbiji ovlašćen od strane lovato autogas kompanije.

Omegas (LSI 10) je novi LPG i CNG revolucionarni Common Rail multipoint sekvencialni sistem za ubrizgavanje gasa i predstavlja sam vrh trenutne tehnologije konvertorskih sitema, koji kotrolišu snagu motora sa unutrašnjim sagorevanjem preko ubrizgavanja gasa.Omegas omogućava konverziju motora sa benzina na gas, i pri tome se pridržava najnovijih standarda kvaliteta izduvnih gasova, kao što su Euro 3 i Euro 4. Zahvaljujući njegovoj serijskoj arhitekturi direktniog ubrizgavanja, on šta više zadovoljava i buduće Euro 5 norme, što ga čini idealnim uređajem za konnvrziju sa benzina na gas najsavremenijih vozila. Omegas je stvarni Common Rail sistem koji donosi koncept kontolisane modularnosti i omogućava instalaciju uređaja na vozilo povezivanjem preko samo tri električna kabla (ne račuanjući kablove za napajanje i uzemljenje koji se podrazumevaju), kao i eventualnog dodavanja električnih kablova kod vozila sa kompleksnom instalacijom. O
Podaci firme ::::.
Trebevićka 49
Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

ARC International d.o.o. je renomirana spoljno trgovinska kompanija čija je glavna delatnost uvoz, distribucija i ugradnja auto gasnih uređaja, kao i uvozom i distribucijom parafina.

Kompanija ARC International d.o.o. od 2003. god. posluje kao distibuter auto gasne opreme, i danas je lider na tržištu Srbije. U svom prodajno-servisnom centru A.K. Šumadija na Obrenovačkom drumu broj 3, uz visokokvalifikovane majstore sa sertifikatima proizvodjaca iz Italije i Poljske, svakodnevno se na pogon TNG-om konvertuje veliki broj automobila. Ugradnje se vrše kako na karburatorskim i injection sistemima tako i na automobilima sa plastičnom usisnom granom, u koje se ugardjuju najnoviji sofisticirani sekvencijalni sistemi.

Mi smo ekskluzivni distributeri autogasne opreme AGIS OBD/CAN za područje bivše Jugoslavije, kao i auto gasnih rezervoara firmi NOVOGRUDOK GAS EQUIPMENT - Belorusija i IRENE - Poljska.

Takođe, možemo ponuditi našim kupcima opremu za ugradnju auto-gasnih uredjaja ostalih poznatih svetskih proizvodjaca poput kompanija Rail, Lovato, AEB, Amax, Gurtner, Lecho, Tamona, Semperit, Fagumit, Certools, Mimgas, Alex, Matrix, Mg Motor gas, Marini, Hl Propan, Gas alternativa…

Na osnovu ugovora sa kompanijama Alpros (Škoda), Verano (Peugeot), Manik (Lada), Hyundai Auto (Hyundai), Total (Opel), Euro Sumar (Suzuku), Zastava Auto (Zastava), vlasnici novih automobila koji izvrše ugradnju auto gas uređaja u našim ovlašćenim servisima zadržavaju fabričku garanciju.

Među našim kupcima i korisnicima usluga su: Coca Cola, Grand Kafa, Pepsi Cola, Don Kafa, JP PTT Srbija, Zastava Promet Beograd, Zastava Promet Kragujevac, AK Zastava Voždovac, ITM, Zdrava Voda, MUP Srbije, Energogas i mnogi drugi.

Na trzistu parafina u Srbiji poslujemo duze od petnaest godina.
U nasoj ponudi mozete naci siroku ponudu parafina.
Podaci firme ::::.

service description:

AUTO GAS, PROIZVODNJA I UGRADNJA AUTO-GAS SISTEMA,
Podaci firme ::::.
Savinci bb
Vranjska Banja, 17542
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Ugradnja auto-gasnih uređaja u automobile.
Podaci firme ::::.
Palić, Bele Bartoka 2
Subotica , 24000
Srbija
Tel.: 024/754-124
Mapa

service description:

Facebook