Podaci firme ::::.
Kumodraška 302
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/239-00-86

service description:

HERBA SVET je preduzeće za proizvodnju lekovitih preparata na biljnoj bazi. Osnovano je 1996. godine u Beogradu. U HERBA SVETU su zaposleni na prvom mestu ljudi zaljubljenici u lekovito bilje, a pri tom fakultetski obrazovani: farmaceuti, tehnolozi i biolozi. Kroz 100% prirodne preparate bez dodatih veštačkih materija, boja i hormona, trudili smo se da pokrijemo najučestalije probleme savremenog čoveka čiji je život ispunjen žurbom i stresom. Vođen znanjem visoko obrazovanog kadra, HERBA SVET je razvio program proizvoda koji deluju profilaktički (preventivno) i terapijski kod različitih vrsta bolesti. Prateći svetske trendove i naučna istraživanja iz oblasti fitoterapije HERBA SVET na savremen način oživljava iskustva stara hiljadama godina.

Laboratorija za proizvodnju tečnih lekovitih formi u obliku tinktura biljnog porekla, opremljena je najsavremenijom opremom i priborom, a u pogledu građevinskih i higijensko-tehničkih uslova u potpunosti odgovara zahtevima Dobre Proizvođačke Prakse (DPP).

Opredelili smo se za proizvodnju tečnih lekovitih formi iz više razloga. Prvo: tinkture su najjači oblik biljnog preparata jer je u njima i najveća koncentracija lekovitih materija (aktivnih principa). Drugo: da bi se ozbiljno pristupilo lečenju određene bolesti neophodno je znati da se moraju koristiti različiti delovi više vrsta biljaka. Ponekad u jednoj kombinaciji imamo koren jedne biljke, list druge, a cvet treće itd. Kada bi se sve to stavilo u jednu čajnu mešavinu svakako da ne bismo mogli da ispoštujemo različite načine pripreme svake biljke pojedinačno. Tako da naši korisnici ne moraju da brinu o načinu pripreme, dovoljno je tri puta dnevno popiti određen broj kapi prema datom uputstvu.

Facebook