Podaci firme ::::.
Lisinskoga 4
Novi Sad, 21000
Srbija
Tel.: 021/439-340

service description:

Prošle su dve godine od kada smo otvorili Fortress Apartmane. Od tada, konstantno investiramo u nove, lepše i funkcionalnije sitnice kako bi Vaš boravak učinili prijatnijim i uz bolji komfort. Danas je dvorište mnogo zelenije sa dosta novog cveća i ukrrasnog zelenila. Nova baštenska garnitura sa stolom i stolicama je spremna za prve lepe prolećnje dane, a i nova česma u dvorištu je završena.

Unutrašnjost apartmana smo do sada farbali tri puta, a dodali smo i veliki broj sitnica u apartmane kako bi Vaš boravak učinili prijatnijim. Sada svaki apartman ima frižider, šporet i sudove. Nove slike dekorišu zidove apartmana, a sada jw i WiFi Internet u svakoj sobi. Pored toga ubacili smo i nove držače za peškire u kupatila i radni sto sa lampom je sada u svakoj dnevnoj sobi.
Podaci firme ::::.
Bulevar Oslobođenja 48
Novi Sad, 21000
Srbija
Tel.: 021/633-70-85

service description:

Hostel Smile se nalazi na izuzetnoj lokaciji, u neposrednoj blizini Novosadskog sajma.
U blizini hostela nalazi se i autobuska stanica gde prolazi većina gradskih autobuskih linija. Ukoliko više volite da se prošetate, na sve bitne lokacije stići ćete za manje od 10 minuta.
Novi Sad nudi beskrajno mnogo mogućnosti za kulturne obilaske, uživanje u prirodi, sjajnu zabavu u klubovima i barovima. Pored, u svetu čuvenog, festivala Exit, u vojvođanskoj prestonici brojni su i drugi festivali, koncerti, performansi i sajmovi, zbog kojih bi zaista vredelo doći.
Čak i kada se ništa ne dešava, što je vrlo retko, grad krije pregršt prelepih mesta koje morate videti, pa i najobičnija šetnja kroz njega, predstavlja pravo uživanje.
Hostel Smile nije obično prenoćište, u kojem ćete samo prespavati i nastaviti dalje.
To je mesto gde će Vam i najmanji dnevni predah od obilazaka, kao i kafa za povratak energije, izmamiti osmeh. Sa osmehom ćete i otići, jer ćete odavde poneti najlepša sećanja.
Podaci firme ::::.

Novi Sad, 21000
Srbija
Tel.: 021/6615-230

service description:

U srcu grada, u tihoj ulici stare arhitekture, okružen zelenilom nalazi se Hostel Sova. Oko našeg hostela nalazi se veliki broj interesantnih lokacija Novog Sada kao što su crkve, muzeji, kafei, restorani i fast food. Na samo 5 minuta hoda, možete uživati u Petrovaradinskoj tvrđavi (lokaciji gde se održava i Exti festival) kao i u reci Dunav koja tuda protiče. Na raspolaganju su vam uredne, svetle sobe: dvokrevetne (bračni krevet), trokrevetne, četvorokrevetne i spavaonice sa pet kreveta na sprat. Svaka soba poseduje kupatilo

service description:

Kompleks je smesten na obroncima Fruske Gore (u blizini Instituta u Kamenici), a opet udaljen od centra Novog Sada za manje od 10 km. Restoran, sa dve sale, velikom i udobnom bastom i rostiljem nudibogat meni i velik izbor najkvalitetnijeg pica. 20 godina duga tradicija garantuje kvalitet. Savremen motel sa negovanim vrtom je pravo mesto za odmor na cistom vazduhu. Pazljivo birane boje i materijali ucinice vas boravak izvanredno ugodnim. Na raspolaganju su Vam dvokrevetne, trokrevetne i cetvorokrevetne sobe, gde svaka od njih ima kablovsku televiziju, telefon i moderno kupatilo. Za nase goste posebno je obezbeden prostrani parking u okviru motela. Na kraju dana mozete popiti pice ili odigrati partiju bilijara u salonu zabave.
Podaci firme ::::.
Gundulićeva 1 A
Novi Sad, 21000
Srbija
Tel.: 021/551-523

service description:

Facebook