Podaci firme ::::

service description:

¤ PROJEKTOVANJE PORODIČNIH, VIŠEPORODIČNIH I POSLOVNIH OBJEKATA

¤ IZRADA KOMPLETNE PROJEKTNE DOKUMENTACIJE ZA DOBIJANJE GRAĐEVINSKE DOZVOLE



"Arhitekt S" biro za projektovanje je osnovan 26.12.1993. a počeo je sa radom 4.01.1994. Vlasnik i direktor Svetlana Ilić, sa tendencijom uspešnog poslovanja nastavlja sa radom i proširuje okvire svojih delatnosti te 5.08.2010. prerasta u "Arhitekt S 021" d.o.o.



Dobitnik je nagrada u oblasti projektovanja na raznim konkursima.

Kreativan, efikasan, odgovoran i stručan tim inženjera odgovoriće na vaše najteže zahteve. Efikasnost, stručnost, brzina i nadasve povoljna cena, ljubaznost i spremnost da se pomogne u svakom trenutku u bilo koje doba dana, za vreme vikenda i praznika odlika je tima "Arhitekt S 021".

Zadovoljan investitori koji nam se vraćaju, koji nas preporučuju komšijama i prijateljima jer imaju lepo iskustvo sa nama, naša su svakodnevica.

Čovek živi u stalnoj potrazi za kvalitetnijim životom i kuća je postala simbol topline, ljubavi, mira i harmonije. Napravite funcionalnu, ekonomičnu, urbanu vilu, neobičnu i prefinjenu, dajte svom domu svoj orginalni pečat, svojim aktivnim učešćem u projektovanju. Uz pomoć našeg tima, korišćenjem najsavremenijih softvera, kroz 3d animaciju, doživljavate vaš objekat, vaš dom ili poslovni prostor kao da je stvaran, već ozidan, gotov, tu pred vama. Uranjate u njegov enterijer i eksterijer, aktivno projektujete sa nama, u skladu sa vašim potrebama, željama, sklonostima, dajući svoje sugestije. Naše dugogodišnje iskustvo od preko 20 godina pomoći će u rešavanju teško rešivih zadataka, da bi dobili dom o kome maštate, da bi ispunili svoje snove, u estetskom i funkcionalnom smislu, da cena njegovog koštanja bude prihvatljiva za vas. Od svog doma napravite umetničko delo, konforno i prijatno, a vi budite tvorac tog dela uz pomoć našeg inženjerskog tima.

Projektujemo:
¤ kuće
¤ poslovne objekate
¤ višeporodične objekte
¤ hale

Izrađujemo:
¤ projekat izvedenog stanja
¤ tehnički izveštaj za legalizacju
¤ zapisnik o veštačenju za legalizaciju poslovnih objekata i kolektivnih višeporodičnih objekata

Ostali podaci:

  • Tel.: 063 595 837 , 
  • Tel.: 064 204 09 27, 
  • Tel.: 021 822 803, 

vaše slike:

agencija za projektovanje
Arhitektonski projekti
Arhitektura i projektovanje
Arhitektura biro za projektovanje
Biro za projektovanje
idejni projekti
Podaci firme ::::.
Železnik Darinke Radović 35
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: (0) 11/258 01 4

service description:

Neophodna potreba tržišta za efikasnijim, kvalitetnijim i naravno, povoljnijim uslugama u određenim sferama poslovanja dovela je do ideje da se oformi jedno multifunkcionalno i kvalitetno privredno društvo za usluge, trgovinu i turizam.
"BGDS Trade" d.o.o. Beograd postoji četiri godine. Za to vreme je uspostavio kontakte sa brojnim klijentima. Visok nivo kvaliteta usluga koje je "BGDS Trade" d.o.o. Beograd uspostavio, kao i zadovoljstvo korisnika usluga predstavljaju najbolji dokaz profesionalnog poslovanja
"BGDS Trade" d.o.o. Beograd ostvaruje saradnju sa pravnim i fizičkim licima u pogledu svih vrsta osiguranja, registracije, tehničkog ispitivanja i analize motornih i priključnih vozila. S obzirom na kvalitet usluga obim poslovanja "BGDS Trade" d.o.o. Beograd se povećava na mesečnom, a i godišnjem nivou za 25-30%.


Odlike koje identifikuju "BGDS Trade" d.o.o. Beograd su:

- Odgovornost – prema interesima klijenata
- Profesionalizam – koji dolazi do izražaja čak i u komplikovanim situacijama, a u cilju postizanja zadovoljstva klijenata
- Dugoročno partnerstvo – koje je uzrokovano upravo odgovornim ponašanjem i profesionalom pristupu zahtevima klijenata.

Navedene odlike predstavljaju kompetentnost, pouzdanost i sposobnost "BGDS Trade" d.o.o. Beograd u pružanju svojih usluga, što doprinosi učvršćivanju liderske pozicije na tržištu i uzrokuje sticanje poverenja i ostvarivanje dugoročne saradnje sa partnerima i klijentima.

Pored do sada napomenutih usluga "BGDS Trade" d.o.o. Beograd se bavi i pribavljanjem dokumentacije za nepokretnu imovinu klijenata, posredovanjem u prodaji nekretnina, posredovanjem u kupovini nekretnina za potrebe klijenata i konsaltingom u ovoj sferi poslovanja.

Ime "BGDS Trade" d.o.o. Beograd je poznato i u poslovima izgradnje telekomunikacione infrastrukture za Telekom Srbija a.d. i širenju mreže javnog osvetljenja za EDB na teritoriji grada Beograda i za EPS na teritoriji Republike Srbije. Od građevinskih radova koje smo obavljali na ovim poslovima su najdominantniji građevinski iskopi, zavarivački i bravarski radovi.

Misija "BGDS Trade" d.o.o. Beograd:

- da svojim delovanjem pruža najkvaliteniju uslugu klijentima
- da klijenti budu zadovoljni i sa finansijskog aspekta najpovoljnijim cenama usluga i
- da klijentima upriliči zadovoljstvo kroz međusobnu saradnju.

Vizija "BGDS Trade" d.o.o. Beograd:

- da učvrsti lidersku poziciju na delu teritorije GO Čukarica i da proširi pružanje usluga na ostale delove Beograda
- da osim povećanja obima biznisa i benefita za sebe bude atraktivan poslodavac za sve, a prvenstveno mlade kreativne ljude, ljude koji žude za novim saznanjima i izdizanjem svoje stručnosti na viši nivo
- da proširi svoje delatnosti koje će doprineti omasovljavanju srodnih poslova u našoj paleti usluga (poslovi obezbeđivanja objekata i ljudi, projektantski biroi, proizvodnja odevnog brenda, hrane, uvoz-izvoz...) i
- da se primenom savremenih tehnologija u svojim poslovima i konsaltingom o ekologiji aktivno uključi u očuvanje i zaštitu životne sredine.

"BGDS Trade" d.o.o. Beograd planira da u dogledno vreme proširi svoje delovanje, tj. pružanje usluga i van granica Republike Srbije, konkretno na tržištu regiona, Evropske Unije i Rusije, kako neposredno, tako i preko inostranih saradnika.

Darinke Radović 35
11250 Železnik
(M.Z. Novi Železnik)
Tel/fax:
+381 (0) 11/258 01 43
+381 (0) 11/258 01 22
Mob:
+381 (0) 64/116 34 69
+381 (0) 64/188 23 60
+381 (0) 63/473 563
+381 (0) 63/321 601
e-mail: registracija@bgds.rs

vaše slike:

legalizacija objekata

Facebook