| pogoci:906
back|1|2|... | 17|18|19|... | 45|46|forw
Podaci firme ::::.
Pogledan: 18757
Vinogradska 12
Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Podaci firme ::::.
Pogledan: 33234
Gandijeva 148
Novi Beograd, 11070
Srbija
Tel.: 063/ 1-156-157
Fax: 069/ 227-43-12
Mapa

service description:

Specijalistička ordinacija za UVO GRLO i NOS MKM

Pregledi uva, grla i nosa
Fleksibilna fiberendoskopija (epifarinksa, hipofarinksa, larinksa i traheje)
24h faringo-ezofagealna pH-metrija
Snimanje sluha
Timpanometrija sa refleksometrijom
Ispitivanje ravnoteže (vazdušna kalorimetrija)
Alergološki testovi
Laboratorijske analize
Inhalacije
EKG
Hirurške intervencije
Slušni aparati (kanalni i zaušni)
Podaci firme ::::.
Pogledan: 56889
Džona Kenedija 10f
Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Poliklinika Beograd je privatna zdravstvena ustanova osnovana 12.08.2004. godine. Već punih 7 godina se uspešno bavi zbrinjavanjem svih pacijenata kojima je neophodna stručna medicinska pomoć.
Poliklinika Beograd nalazi se na granici opština Novi Beograd i Zemun u neposrednoj blizini reke Dunav, hotela Jugoslavija i starog Merkatora.
Poliklinika Beograd pruža usluge lekara svih specijalnosti koji rade preglede i dijagnostiku na vrhunskim uređajima najnovije generacije i u veoma prijatnom ambijentu kako i dolikuje jednoj renomiranoj privatnoj zdravstvenoj ustanovi. Čast nam je sto je ogroman broj pacijenata do sada poklonio poverenje našim stručnjacima i nadamo se da cete i Vi to učiniti i postati deo naše velike porodice. Naši lekari i drugo osoblje Vam stoje na raspolaganju 24 časa svakog dana u godini.

Interna medicina
Ginekologija
Hirurgija
Radiologija
Urologija
Ortopedija
Pedijatrija
Otorinolaringologija
Neurologija
Psihijatrija
Dermatovenerologija
Anesteziologija sa reanimacijom
Laboratorija
Hirudoterapija – terapija pijavicama
Plastična hirurgija
Podaci firme ::::.
Pogledan: 59246

Niš, 18000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Estetska medicina
Estetska medicina je grana medicine koja primenjuje niz medicinskih procedura radi zadovoljenja estetskih želja i mogućnosti pacijenta. Podrazumeva sve ono što medicina može da učini, pre svega da očuva i popravi estetski izgled.
Fokusirana je na patofiziologiju kože u cilju ispravljanja ili eliminisanja nesavršenosti, kao i znakova starenja na licu i telu bez hirurških zahvata.
Estetska medicina je siguran put ka lepšem i zdravijem izgledu, bez maratonskih tretmana i riskantnih procedura u kozmetičkim salonima.
Nase procedure su bezbedne, kratko traju i ne isključuju Vas iz svakodnevnog života. Savremene procedure pod kontrolom lekara specijaliste, u strogim higijenskim uslovima, uz apsolutni komfor i diskreciju, omogućuju Vam da se, u bilo kojim godinama osećate bolje i izgledate mlađe, svežije i lepše!
Za svakog pacijenta formiramo individualni protokol, prilagođen pojedinačnim potrebama, željama i mogućnostima. Naši pacijenti su jednako muškarci i žene, svih starosnih doba, ali pre svega obrazovani i informisani ljudi, koji znaju šta hoće i koji za sebe, svoje zdravlje i izgled čine najbolje.

Fizikalna medicina i rehabilitacija
Fizikalna terapija predstavlja primenu različitih oblika fizičke energije (svetlosne, toplotne, električne, magnetne, mehaničke…) u cilju prevencije, lečenja i funkcionalnog osposobljavanja obolelih I povređenih (medicinska rehabilitacija).
Naziv fizikalna terapija potiče og grčke reči fysis, u prevodu "prirodna", tj. primena prirodnih faktora u svrhe lečenja.
Sve terapije koje se sprovode metodama fizikalne medicine bezbolne su, prijatne i podstiču prirodne mehanizme samoizlečenja.
U zavisnosti od indikacija, kombinujemo 3 - 4 procedure koje nakon pregleda određuje lekar specijalista fizijatar. Pravilnim pristupom trudimo se da maksimalno ubrzamo vreme oporavka.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 43601

Novi Beograd, 11070
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Prodaja kozmetičkih proizvoda


Stolovi za masažu

Stolovi za masažu vrhunskog kvaliteta i izrade po veoma povoljnim cenama.

Sunny d.o.o. - Beograd, se bavi prodajom svih vrsta stolova za masažu ili ti kreveti za masažu ili masažni kreveti , kao što su: drveni ili aluminijumski sklopivi stolovi za masažu, fiksni stolovi za masažu, hidroulični stolovi za masažu, stolovi za preglede, terapeutski stolovi i medicinski stolovi.
Tu su još i stolice za masažu, jastuci, jastuci od heljede, presvlake, dodatna oprema, vulkasno kamenje , grejac vulkanskog kamenja, i još mnogo toga.


Specijalni jastuci

SPA line

Stolice za masažu

Medicinski stolovi

Vulkansko kamenje
Podaci firme ::::.
Pogledan: 70027
Žički Put BB
Kraljevo , 36000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

TRGOVINA LEKOVIMA, SANITETSKIM I STOMATOLOŠKIM MATERIJALOM
Podaci firme ::::.
Pogledan: 47557

Crvenka, 25220
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Uvoznik i distributer vode Diva durmitorska izvorska voda iz Crne Gore.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 75922

Čačak , 32100
Srbija
Interesujte se Mapa

Tržišna marka:

  • Froddo
  • Panda

service description:

STKR PANDA, počela je sa radom pre četrnaest godina u vreme kada je bilo veoma teško nabaviti kvalitetnu dečiju robu, a pogotovo dečiju obuću.
U vreme velike inflacije tada nastaje u Čačku dečija prodavnica sa imenom PANDA, (PANDA JE ZAŠTITNI ZNAK ZA ŽIVOTINJSKO CARSTVO CELE ZEMLJINE PLANETE), a da dobro posluje govori i njen opstanak i poslovanje svih ovih 14. godina.
Jedini naš moto je DEČIJA SREĆA, a to se postiže: kvalitetom usluge i kvalitetom proizvoda koji se prodaju u našim radnjama.
Dugogodišnjim radom postigli smo to da su naši naj omiljeniji kupci deca ovoga grada i okoline obuvana u najkvalitetnije cipelice i oblačena u naj kvalitetniju garderobu.
Budući da sami uvozimo za naše radnje dečiju obuću FRODDO, samim tim su se stekli uslovi da radimo i veleprodaju ove veoma kvalitetne dečije obuće, koja se sada moze nabaviti u petnaestak prodavnica širom SRBIJE.
Osim Froddo obuće, u našoj radnji u Čačku, prodajemo i obuću drugih brendova, kao što su Benetton, Barbie, Ciciban, Agatha ruiz de la Prada, Garvalin, Beeko, Peja, kao i Nike, Reebok, Puma, Adidas, New Balance, Hummel itd..
Podaci firme ::::.
Pogledan: 108211

service description:

Prodaja medicinske oprememe,ekg aparati,littman stetoskopi,potrosni materijal,mikroskopi,ultrazvuk,oprema za medicinu
description : MedGlob se bavi prodajom opreme za Medicinu online registrovan u Canadi i posluje na podrucju vise zemalja kao i i u vise zemalja sveta posretstvom partnera iz USA.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 8735
Prakovska 3
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/367-9070
Mapa

service description:

Proizvodnja farmaceutskih preparata, trgovina na veliko farmaceutskim proizvodima
Podaci firme ::::.
Pogledan: 46979
Živka Davidovića 114
Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Slana soba Halioso nudi terapiju uz pomoć soli koja potiče iz rudnika kamene soli. Terapija je namenjena i deci i odraslima. Terapije u slanoj sobi deluju lekovito i blagotvorno na ceo organizam, a posebno leče bolesti kao što su astma, angine, alergije, upale krajnika, hronične plućne bolesti, čišćenje pluća od sluzi i šlajma, pušački kašalj, upale sinusa, upale debelog creva, osteoporozu, čir na želucu i dvanestopalačnom crevu, ekcemi i psorijaza. Terapija u slanoj sobi reguliše i nivo šećera u krvi, nepravilan rad štitne žlezde, jača imunitet i oslobađa od umora, depresije i neuroze.

U slanu sobu ne morate da dolazite samo ako imate zdravstvene probleme. Dokazano je da morska so deluje okrepljujuće na ljudski organizam, a posebno je blagotvorna za kožu. Ukoliko želite da imate lepu, negovanu i zdravu kožu lica i tela onda je slana soba Halioso pravo mesto za vas.

Jedan termin u slanoj sobi traje 40 minuta za odrasle i 25 minuta za decu. Jedan termini zamenjuje tri dana na moru. Ova metoda lečenja je priznata svuda u svetu. Za vreme tretmana u slanoj sobi, ceo organizam se prilagođava značajnim uslovima mikroklime, pa na taj način dolazi do uspostavljanja ravoteže funkcija u našem telu.

Haloterapija – Slana soba Halioso

Haloterapija je drugi naziv za tretmane u slanoj sobi koji se vrše ubacivanjem najfinijih čestica soli posebnim uređajem koji se zove halogenerator. Koristeći halogeneratore stimuliše se mikroklima prirodne slane pećine. Na ovaj način pomaže se u lečenju bolesti disajnih puteva kao i kožnih bolesti.

U slanoj sobi Halioso udišete mikročestice kamene soli, a celo telo je izloženo suvom vazduhu kamene soli. Zidovi i pod u našoj slanoj sobi obloženi su solju, koja nije jodirana i koja u sebi ne sadrži aditive. Temperatura u slanoj sobi je 25 stepeni, dok vlažnost vazduha iznosi 60 procenata.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 3298
Petrovoselski put 143
Bečej, 21220
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Vaš kompetentan partner za medicinske gasove
Za detaljnije informacije o medicinskim gasovima i konceptima kontaktirajte naše zdravstvene stručnjake.

Atmosferski gasovi
ACCU-CHILL
Zamrzavanje hrane
Gasovi kvaliteta za hranu
Gorivni gasovi
Gasne smeše
Helijum
Pakovane hemikalije
Framaceutska industrija
Rashladni fluidi
Prećišćavanje vode
Gasna oprema
Načini isporuke


Industrijski gasovi se mogu isporuičiti kupcu uz korišćenje niza različitih opcija uključujući cilindre pogodne za rad na veoma visokim pritiscima do rezervoara koji sadrže gas kao kriogensku tečnost na veoma niskim temperaturama
Podaci firme ::::.
Pogledan: 103841

service description:

Medicinska kozmetika, dermatologija

Dermamedika je proizvođač bioaktivne dermokozmetike za savremenu negu lica i tela.a ne curi nos!
Omogućite sluzokoži nosa prirodnu zaštitnu barijeru i potpuno prirodan način sprečavanja razvoja infekcija.
FluNazalGel, vaš prijatelj u prevenciji od udisanja čestica koje mogu da izazovu zapaljenje sluznice nosa.
Prirodnost gela predstavlja najbolju preporuku za decu i njihovu zaštitu.


AlergoNazal
Gel
Jedinstveni preparat na našem tržištu!
Posebnost ovog preparata je u efikasnom sprečavanju udisanja potencijalnih alergena. AlergoNazalGel tokom lokalne primene "hvata" polene trave, korova, drveća, čestica prašine, životinjske dlake i grinja.
Dozvolite sebi mogućnost da lakše dišete, smanjite kijanje i da vam ne otiču oči.

PSORAL


Preparat sa mineralima soli Mrtvog mora, smiruje, vlaži, zaceljuje i neguje kožu kod svih oblika psorijaze:
- Smiruje noćni svrab
- Smanjuje crvenilo i suvoću kože
- Omogućava da vam koža bude nežna, mekša, elastičnija, što dobro utiče na vaš ukupan izled

REVISKAR
Zdrava koža BEZ OŽILJAKA
Primenom preparata REVISKAR vremenom vaši ožiljci postaju manje vidljivi i mekši. Njegova prirodnost i jedinstvena formula omogućava bezbolan tretman svih vrsta ožiljaka. Može da se koristi kod svih uzrasta bez obzira na starost ožiljka.
PIGMENT
BALANS
Preparat koji potpuno uklanja sve vrste tamnih pega na vašoj koži. Posebno je efikasan u uklanjanju pega koje su nastale tokom i posle trudoće, kao i za vreme hormonske kontraceptivne terapije. Koristite ga posle intenzivnog sunčanja ili kod upalnih reakcija na vašoj koži, kao i kod staračkih pega.
Dozvolite sebi mogućnost da vam preparat PIGMENT BALANS vrati prirodno lep ten i zdrav izgled kože.
ANTIEKCEM
Ulja noćurka i susama koji su deo ANTIEKCEM krema, stvoriće nov, prirodan i zaštitni sloj na vašoj koži dajući joj zdrav izgled.
- Trenutno smanjuje svrab
- Čini kožu vlaćnom i elastičnom
Dizajn: CoppeTeam Stu

Dermamedica Health Line je program medicinske kozmetike koji je nastao kao rezultat zajedničkih istraživanja dermatologa i kozmetologa sa laboratorijom Dermamedica. Kozmeceutika Dermamedice je izrađena od najkvalitetnijih sirovina, visoke čistoće bez štetnih konzervansa, emulgatora i boja.

Primena kozmetički aktivnih supstanci poput mlečnih polipeptida, prirodnih vitamina, biljnih ekstrakta, sredstava za vlaženje, eteričnih ulja, su rezultat stalnog praćenja najnovijih naučnih saznanja iz oblasti kozmeceutike i dermatologije.

Pouzdanost Dermamedica proizvoda je rezultat proizvodnje po strogim načelima farmaceutske industrije, a svi rezultati njihove primene su dokazani dermatološkim testovima na toksičnost, alergogenost i iritativnost. Sve to garantuje sigurnost Dermamedica kozmeceutike za zdravlje kože.

Dr Jasmina Kozarev, dermatolog

14 godina u dermatološkoj praksi. Posebno profesionalno afirmisana na polju alergologije, kozmetičke dermatologije, dermatohirurgije i estetske laserske hirurgije. Profesionalni konsultant za Irradia Medicinsk Teknik, Sweden, Ellman International Inc. USA, Meyer Haake Medical Innovations, Germany. Vlasnik privatne dermatološke prakse, stručni saradnik Dermamedica medicinske kozmetike i tvorac linije proizvoda Dermamedica Health Line. Član udruženja dermatologa SCG, Evropskog udruženja dermatologa (EADV), Evropskog udruženja za kozmetičku i estetsku dermatologiju (ESCAD), internacionalne akademije za kozmetičku dermatologiju (IACD), i evropskog udruženja za lasersku dermatologiju (ESLD).
Podaci firme ::::.
Pogledan: 89910

service description:

Salon La Bella Vas poziva da dodjete i opustite se u toploj atmosferi i prijatnom ambijentu.

Uz pomoć stručnog osoblja sa dugogodišnjim iskustvom, vrhunskih aparata SORISA iz oblasti elektrokozmetike i preparata Dr. Tempt labaratorije iz Beča uživaćete u tretmanima lica i tela koji su prilagodjeni i najosetljivijim tipovima kože.

Salon La Bella nudi veliki izbor tretmana za lice i telo kao sto su klasični i biloški tretmani lica, miolift lica i tela , masaža, limfna drenaža, tretmani mršavljenja i oblikovanja tela, depilacija hladnim voskom, farbanje obrva i trepavica .
Podaci firme ::::.
Pogledan: 47574

Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:


...je novootvoren luksuzni relax, wellness i spa centar u Beogradu. Nalazimo se na Banjici, u centu zbivanja svih sportsko-rekreativnih aktivnosti. Samo jednim korakom u Dinara Relax centar imaćete osećaj da ste miljama daleko od savremenog sveta, gužve i svakodnevnog stresa. Naš Relax centar nudi kompletne wellness i beauty usluge i uređen je najsavremenijom saunom, whirlpool kadama od kojih je jedna najveća u Beogradu. Slana soba u Dinara Relax centru uređena je po najvišim standardima gde su svi zidovi obloženi solju, a izuzetnu mikro klimu postizemo koristeći farmaceutsku so renomiranog austrijskog proizvođača Salinen, čiji smo mi generalni distributeri. Oaza blagotvorne toplote, detoskikacija i relaksacija pomoćiće Vam da potpuno opustite čula, ojačate imunitet i raspoženje.


...osmišljen je da zadovolji sve, pa i najzahtevnije ukuse termalnih užitaka, a počinje na pragu našeg Relax centra. Zamislili smo ga kao oazu zdravlja i pozitivne energije koju smo kroz niz relax tretmana uveli u naš wellness program. U ponudi imamo više različitih tretmana i siguni smo da će zadovoljiti sve vaše potrebe. U zavisnosti od toga šta vašem telu i duhu prija možete sami organizovati vaš lični Relax paket. Poklonite nam malo vašeg vremena, a naše visokostručno osoblje pobrinuće se da vam pruži maksimalnu udobnost i privatnost, i uvede vas u jedan potpuno novi svet.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 55695

Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Medicinska elektronska oprema


Firma "Trivax VV" sa sedištem u Beogradu, prisutna je na prostorima Srbije i Crne Gore kao i Bosne i Hercegovine u oblasti prometa medicinskom opremom i aparatima. Naš prodajni program čine:

- medicinska elektronska oprema

EKG aparati, defribilatori, monitori - Nihon Kohden (Japan)
EEG i EMG/EP aparati - Nihon Kohden (Japan)
Aparati za litotripsiju - Dornier (Nemačka)
Respiratori za intenzivnu negu - Hamilton (Švajcarska)
Anestezioni i sistemi za intenzivnu negu - Penlon (Velika Britanija)
Kardiotokografi, fetal dopleri - Huntleigh Healthcare (Velika Britanija)
Holteri pritiska i EKG - Novacor (Francuska)
Pulsoksimetri - Nellcor (USA)
Spirometri, audiometri, gluve komore - Eymasa (Španija)
Aspiratori, vakuum extraktori - Nouvag (Švajcarska), CA-MI (Italija)
Inhalatori - CA-MI (Italija), Pari (Nemačka)
Ultrazvučni aparati - Toshiba (Japan)
- optički aparati

Mikroskopi i kolposkopi - Carl Zeiss (Nemačka)
- aparati za sterilizaciju

Autoklavi, masine za pranje instrumenata i zavarivanje - Melag (Nemačka)
- ručni i čeoni dijagnostički instrumenti

Otoskopi, ofalmoskopi, retinoskopi, laringoskopi - Heine Optotechnik (Nemačka)
Stetoskopi - Littman (Sjedinjene Američke Države), Erka (Nemačka), Heine Optotechnik (Nemačka)
Proktoločki setovi, anoskopi, dermatoskopi, binakulane lupe, F.O. čeone lampe sa projektorima, klarovi - Heine Optotechnik (Nemačka)
Merači pritiska - Erka (Nemačka), Heine Optotechnik (Nemačka)
- hirurški i endokoskopski instrumenti - Nopa (Nemačka)

- operacione lampe - Rimsa (Italija)

- operacioni stolovi, ginekološke stolice i kompletan medicinski nameštaj - Schmitz (Nemačka)

- bolnički kreveti i nameštaj - Technoimedica (Grčka)

- oprema za urgentnu medicinu

samorasklopiva nosila, kardiološke stolice, kompleti za imobilizaciju, intubaciju i reanimaciju - Ferno (Sjedinjene Američke Države)
transportni ventilatori - Bio-Med Devices (Sjedinjene Američke Države), Siare (Italija)
- medicinske vage i visinometri - Seca (Nemačka)

- termokauteri - Led (Italija)

- papiri za medicinske aparate - Nuova Italdiagrammi (Italija)

- elektrode za medicinske aparate - Fiab (Italija)Podaci firme ::::.
Pogledan: 63365

Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Salon za trajnu depilaciju

~ Kozmetički salon Lady Sense je počeo sa radom 2006. godine. Dugogodišnje praćenje razvoja tehnologije na polju epilacije, prvenstveno na Američkom tržištu i američke zdravstvene organizacije i u cilju sigurnosti i zaštite naših klijenata koristimo najbezbednije i najefikasnije aparate.

~ Iskustvo našeg tima, radeći sa hiljadama različitih klijenata, došlo je do dragocenih informacija na polju epilacije.

~ Godinama smo gradili formulu da bi naši klijenti bili zadovoljni a nastojaćemo da budemo još energičniji i bolji.

~ Veliku zahvalnost dugujemo i našim vernim klijentima koji i dan danas aktivno učestvuju u našoj izgradnji i postojanju svojim preporukama.

USLUGE:

- Trajna epilacija - trajno uklanjanje dlačica pomoću intenzivne pulsne svetlosti.

- Kavitacija - neinvazivni metod uklanjanja masnih naslaga i celulita.

- Test kože - otkriće Vam koji tip kože imate i koliko je ona osetljiva. Zahvaljujući testu koji uradite bićemo u mogućnosti da odredimo najbolji tretman za Vašu kožu. Test traje svega nekoliko minuta.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 31756
Subotička 41
Novi Sad, 21000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

U Bolnici PARKS se izvode operativni zahvati iz sledećih oblasti:
-abdominalna hirurgija
-ginekologija
-urologija
-plastična hirurgija
-onkološka hirurgija

-gastroenterologija (gastroskopija, kolonoskopija)
Podaci firme ::::.
Pogledan: 39749

Aleksandrovac, 37230
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Etno selo Latkovac izniklo je na više od dva veka starom ognjištu predaka porodice Knežević. Pre dve decenije napušten zaseok Kavrići, danas je turističko-kulturni centar, tokom čitave godine otvoren za mnogobrojne goste.

Pored bogate istorije, selo je specifično po predivnoj okolini i netaknutoj prirodi. Čista planinska voda, lekovito poljsko i šumsko bilje, svež planinski vazduh, domaća zdrava hrana i čari domaćinskog pića, učiniće da ovo jedinstveno mesto svakom posetiocu ostane duboko u sećanju.

Etno selo Latkovac se nalazi u severozapadnom delu opštine Aleksandrovac.

Selo je udaljeno 220 km od Beograda i smešteno je u podnožju planina Kopaonik, Goč i Željin na nadmorskoj visini od 430 metara.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 6351
Dimitrija Tucovića 57
Pančevo , 26100
Srbija
Tel.: 064/14-04-090
Mapa

service description:

Zvanični distributer medicinskih laserskih sistema i estetskih.
| pogoci:906
back|1|2|... | 17|18|19|... | 45|46|forw

Facebook