Podaci firme ::::.
Pogledan: 39181

Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 064/19-75-969
Mapa

service description:

WALL DECOR - ZIDNE OBLOGE I UREĐENJE ENTERIJERA

walldecor uredjenje enterijera
Walldecor, kao prvi i jedini proizvođač zidnih obloga ovog tipa na našem tržištu, predstavlja seriju unikatnih zidnih obloga za Vaš enterijer! Najnovija tehnologija i najkvalitetnija oprema i materijali koje Walldecor koristi obezbeđuju najviši kvalitet zidnih obloga na našem tržištu. Walldecor zidne obloge su osmišljene i projektovane da imitiraju neke od najlepših i najneobičnijih vrsta stena, kamenja i životnih okruženja koje možemo pronaći u prirodi.

Iza Walldecor enterijera stoji ime začetnika zidnih 3D obloga kod nas. U pitanju je gospodin Florian Kovač, inovator, umetnik, kreator i glavni dizajner koji je svojim predanim radom od 2004. godine i željom za dostizanjem najvišeg mogućeg kvaliteta, neprestano razvijajao nove tehnike ne bi li zadovoljio prvenstveno sopstvene visoke standarde, a onda i želje svojih klijenata.

Svoj talenat za dekoraciju pretočio je u vid primenjene umetnosti svojeručno izrađujući trodimenzionalne zidne obloge i dekorativne materijale koji krase enterijere širom naše zemlje i sveta. Vođen dugogodišnjim iskustvom razvio je tehniku izrade do granica najvišeg kvaliteta tako da Walldecor zidne obloge predstavljaju savršen odraz realnosti prirodnog okruženja.

Zahvaljujući pomenutom iskustvu, znanju, predanom radu, kreativnosti i najvišem kvalitetu proizvoda, Walldecor zidne obloge izrasle su u jedinstvenu robnu marku i postale simbol kvaliteta o čemu svedoče brojni uspešni projekti u protekle 4 godine koje možete pogledati na stranici “REFERENCE”
Podaci firme ::::.
Pogledan: 321454
Moravska bb.
Požarevac , 12000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Preduzeće KRAJINA DRVO DOO se nalazi u Požarevcu u Moravskoj ulici i uspešno posluje od 1994. godine sa tendencijom rasta i proširenja prodajnog asortimana. Profesionalnost, poštenje, poznavanje kvaliteta drveta kao osnovnog prodajnog artikla, dovelo nas je do uspešnog poslovanja i stalnih zadovoljnih kupaca. Naša firma se opredelila za prodaju artikala renomiranih proizvođača koji nude garancije i kvalitet.

• Drvo uvozimo iz Republike Srpske zbog visokog kvaliteta šuma
• Crep samo BRAMAC Austrijski sa garancijom 30 godina
• Tegolu IKO Kanadske firme
• Stolariju drvenu lameliranu iz Republike Srpske
• OSB 4 iz Amerike GEORGIA PACIFIC
• Mineralna vuna URSA
• Lamperija, brodski podovi iz Ukrajine i FInske UPM
• Krovni prozori VELUX i LUMICA

vaše slike:

Blažujka
dekorativna zidna obloga
Drvena i pvc stolarija
Drvena stolarija
drvene podne obloge 
drveni prozor
drveni prozori
duborez
fasadne obloge
fasadni termo-izolacioni sistem
Gradjevinska stolarija
građa
Građa daska lamperija
hidro i toplotna izolacija
hidroizolacija
hidroizolacija kondor
hidroizolacija krovova i temelja
hidroizolacioni materijal
Izolacija
Izolacioni materijal
izolacionie folije
krovne obloge
krovni prozori
lamelirane grede

Facebook