Podaci firme ::::.

Novi Beograd, 11070
Srbija
Tel.: 011/2672-501

service description:

STUDIO ZA SLANU TERAPIJU
SLANA SOBA
SLANA PECINA
HALOTRENTMAN
HALOTERAPIJA
SO KAO LEK
INFRACRVENA SAUNA

Slana soba - pećina (haloterapija), prva takve vrste u Srbiji, infracrvena sauna, program lepote, relax, sportska, anticelulit i šiacu (shiatsu) masaža samo su deo njih.

Slana soba ili u našem slučaju slana pećina je aseptičan, zatvoren i atraktivan prostor koji svojim izgledom stvara doživljaj boravka u prirodnoj pećini.

BeeSol slana pećina je napravljena od soli iz Mrtvog mora u kome je koncentracija soli 8 puta veća od saliniteta Atlantskog okeana i 40 puta veće od saliniteta Baltičkog mora.

Toplota infracrvenog zračenja se koristi u medicini kod lečenja napetosti mišića, problema sa cirkulacijom, bolova u zglobovima, leđima i vratu, astme, reume, artritisa, alergija, gihta, celulita, sportskih povreda, migrene, visokog i niskog krvnog pritiska, nesanice, smetnji u vezi sa cirkulacijom i drugo. Pomaže kod izbacivanja vode iz organizma i detoksikacije, a redovna primena omogućava kontrolu telesne mase. Podsticanjem cirkulacije koža može slobodno da diše postaje mekša, elastičnija i lepša.

Facebook