Podaci firme ::::.
Pogledan: 151230
27 Marta 20/a
Subotica , 24000
Srbija
Tel.: 024/552-949
Fax: 064-185-19-29
Mapa

service description:

Perfect Studio je prva agencija za spremanje svih vrsta poslovnih prostora, stanova, stepeništa, prozora i izloga, veliko spremanje posle krečenja ...

BRZO, ČISTO, EFIKASNO !

Pouzdanost i odgovornost u radu
Osnovni podaci
PIB: 104079063
Matični broj: 20084782
Šifra delatnosti: 74700

vaše slike:

Agencija za čišćenje
Agencija za spremanje
čišćenje i održavanje objekata
generalno spremanje
održavanje objekata
spremanje
Spremanje kuća
Spremanje poslovnih prostora
Spremanje stanova
Podaci firme ::::.
Pogledan: 382113

service description:

Mi smo mlad tim koji se vec tri godine uspesno bavi profesionalnim odrzavanjem higijene prostora. Radimo na teritoriji Beograda kao i njegove sire okoline. Sa nasim klijentima gradimo prijateljski odnos i njima smo dostupni 00-24h 365 dana u godini. Nase ljubazno osoblje je uvek spremno da pomogne i razresi sve vase nedoumice vezane za higijenu prostora.Čime se mi to bavimo?
-Redovna i povremena ciscenja privatnih i poslovnih prostora
-Masinskim pranjem tvrdih i mekih podnih obloga
-Ciscenjem posle adaptacija
-Inicijalnim ciscenja zgrada
-Redovnim odrzavanjem stambenih zgrada
-Čiscenjem novo izgradjenih objekata
-Dubinskim pranjem namestaja
-Visinskim pranjem alu fasada i staklenih povrsina.
-Čiscenjem odzaka i ventilacionih sistema.
Mi imamo odgovor na svako pitanje u domenu higijene prostora.
Neki od nasih klijenata su:Bolnica Banjica,
Beoincon d.o.o
Milsped d.o.o
Magna farmacija
Letac d.o.o
Gataric international group
Dom za nezbrinutu decu Jovan Jovanovic Zmaj
Husqvrna Srbija,kao i mnoge druge privatne i drzavne firme.Oni su nam poklonili svoje poverenje.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 17080

Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

"ZeromaX clean" d.o.o. postavlja nove standarde u uslugama održavanja higijene i održava ih zahvaljujući radu i profesionalnosti, a sve u cilju maksimalnog zadovoljenja potreba klijenata.

Agencija za čišćenje stanova i poslovnih prostora "ZeromaX clean" iz Beograda svojim klijentima obezbeđuje: usluge čišćenja, održavanje higijene, održavanje zgrada, čišćenje objekata, čišćenje snega, pranje prozora, dezinfekciju.

Visoka higijena Vašeg prostora i Vaše zadovoljstvo su naši primarni ciljevi. Profesionalnost, iskustvo i posvećenost našeg osoblja uveriće Vas da su usluge čišćenja i higijene koje mi pružamo maksimalnog kvaliteta. Vaša kancelarija ili stambeni prostor zablistaće odmah nakon intervencije "ZeromaX clean" osoblja.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 50190

service description:

HIGIA - Industrijsko čišćenje

Industrijsko čišćenje je relativno mlada grana u modernoj ekonomiji koja iz godine u godinu beleži veoma velik rast. Razlog tome je što se sve više kompanija odlučuje za "outsourcing".

Nije realno da se očekuje od proizvodnog radnika, magacionera ili čak od stalno zaposlenih čistačica da profesionalno i efikasno obave zadatak iz oblasti industrijskog čišćenja. Industrijsko čišćenje je vrlo specifična grana ekonomije gde pored kapaciteta,
opreme, veoma veliku ulogu igra iskustvo i znanje kako iz oblasti opreme tako i pri izboru adekvatne hemije.
Znati kako rešiti problem a onda ideju sprovesti u delo je ponekad srž industrijskog čišćenja.

Osnovani smo 2004. godine sa sedištem u Pančevu. Ubrzo nakon osnivanja selimo operativni centar u Novi Sad dok administrativni deo ostaje u Pančevu. Od prvog dana industrijsko čišćenje, ili čišćenje u industriji, nam je osnovna i jedina delatnost.

Godinama smo ulagali u znanje, opremu i na tim temeljima smo se pozicionirali na tržištu kao ozbiljna firma u oblasti industrijskog čišćenja. Dobrom organizacijom i profesionalnim pristupom postavili smo snažne temelje koje iz godine u godinu ušvršćujemo. Od prvog dana smo težili ka kvalitetu i konstantno unapređujemo metode rada i kontrolu kako bi nivo kvalitetea bio u konstantnom porastu.

Za nas nijedan posao nije premali niti preveliki. Odazivamo se na sve vrste zahteva klijenata. Uz sopstveni vozni park u stanju smo da organizujemo poslove na teritoriji cele Srbije. Takvim pristupom poslu zaslužili smo poverenje mnogih kompanija sa kojima uspešno sarađujemo dugi niz godina.

Iako se bavimo svim vrstama čišćenja u industriji i spremni smo za nove izazove sa kojima se možda nismo sretali, najčešći poslovi koje obavljamo su:

- Pranje i odmašćivanje svih vrsta podova
- Pranje staklenih površina na svim visinama
- Odmašćivanje i pranje proizvodnih i ostalih mašina
- Usisavanje velikih površina: hale, magacini, proizvodni pogoni, parking prostori, manje saobraćajnice
- Sve vrste usisavanja industrijskim usisivačima
- Generalno sređivanje hala, magacina
- Sve vrste pranja sa mašinama pod visokim pritiskom na hladnu ili toplu vodu
- Odmašćivanje i pranje mazutskih i svih ostalih podstanica
- Pranje zidova i fasada
- Usisavanje krovnih konstrukcija
- Čišćenje svih objekata nakon građevinskih radova
- Kompletna nega: pranje, poliranje, brušenje, impregnacija, kristalizacija tvrdih i mekih podova, mermer, granit, PVC, epoksi, poliuretanski, itison, tepih...
Podaci firme ::::.
Pogledan: 137699

service description:

Coopservice BMK je preduzeće specijalizovano za usluge održavanja higijene zdravstvenih ustanova, administrativnih, poslovnih, sportskih, tržnih i hotelskih objekata.

Preduzeće BMK osnovano je 1988 godine. Od malog preduzeća sa nekoliko zaposlenih radnika tokom proteklog perioda BMK je izraslo u vodeće preduzeće u oblasti higijene sa jedinstvenim sistemom rada u našoj zemlji koja se ogleda u kompletnom programu održavanja higijene, od dnevne higijene do mašinskih radova na održavanju mermernih i granitnih površina, itisona, tepiha, mebla, zatim pranja staklenih površina na svim visinama i u svim uslovima. Kako su se godinama, u preduzeću BMK, pored sektora higijene razvijali i drugi sektori 2003 godine formirano je preduzeće BMK Higijena čija je osnovna delatnost održavanje higijene.

Preduzeće BMK Higijena u želji da svojim klijentima pruži maksimum i konstantne inovativne metode i tehnologije u pružanju usluga 2004 godine odlučuje se za simbiozu sa italijanskom kompanijom Coopservice S.coop.p.A. koja poseduje savremenu organizaciju, dugogodišnje iskustvo na inostranom tržištu, najsavremeniju tehnologiju i opremu svetskih renomiranih proizvođača. Coopservice S.coop.p.a. je italijansko moderno preduzeće multi usluga, sa tradicijom dugom preko 30 godina na nacionalnom tržištu. Coopservice sa više od 14000 zaposlenih, godišnjim prometom od 566 miliona eura i neto imovinom preko 115 miliona eura, predstavlja lidera među uslužnim preduzećima na nacionalnom nivou.

Podaci firme ::::.
Pogledan: 169322

service description:

ISTREBLJIVAČ AGENCIJADezinfekcija, dezinsekcija, deratizacija
Opis

Agencija ISTREBLJIVAČ se bavi uslugama dezinsekcije, dezinfekcije i deratizacije stanova, kuća, poslovnih prostora i otvorenih površina. Uništavamo buba ruse, bubašvabe, mrave, stenice, ose, stršljenove, istrebljujemo pacove i miševe.

Deratizacija
je skup mera i postupka koji se primenjuju sa ciljem smanjenja populacije štetnih glodara. Deratizacija podrazumeva i sve mere koje se sprovode radi sprečavanja, zadržavanja i razmnožavanja glodara u prostoru ili objektu.

Dezinsekcija
podrazumeva skup svih mera ka uništavanju insekata, podrazumeva i nacin sprečavanja i ulaženja insekata na površinama u objektu ili prostoru oko njega. Preventivna dezinsekcija kao obavezna mera preventivne zaštite, sprečava pojavu neželjenog broja štetočina, a samim tim i negativne efekte koji iz toga proizilaze.

Dezinfekcija
je skup mera, postupaka koji dovode do uništavanja patogenih mikroorganizama. Sanacija obuhvata čišćenje (temeljno ostranjivanje organskih i neorganskih materija mehaničkim putem), pranje (vodom i deterdžentom) i dezinfekciju preparatima.

Odbijanje zmija i ptica
RADNO VREME 0-24
Podaci firme ::::.
Pogledan: 210609

service description:

Tepih servis Profesionall se bavi čišćenjem poslovnog prostora, čišćenjem objekata, a izdvajamo sledeće usluge:

- Dubinsko pranje tepiha i etisona
- Dubinsko pranje nameštaja
- Poliranje tvrdih podloga ( mermer, ploče, parket, laminat )
- Pranje prozora na visini ( na zgradama )
- Čišćenje dimnjaka i kotlova
- Poliranje terace
- Dubinsko pranje automobila

Servis za čišćenje i održavanje objekata ( poslovnog prostora ) Profesionall je organizovan po svim pravilima i regulativama koje važe kako za Republiku Srbiju, tako i za Evropsku Uniju.
Trudimo se da podjednako koliko je u našoj mogućnosti zadovoljimo sve kriterijume i uslove koji se traže ne samo u javnom nego i u privatnom sektoru društva.
Za nepune 4 godine postojana, tepih servis Profesionall je ostvario značajno mnogo poslovnih kontakata koji su se održali i do današnjeg dana.

Nas preporučuju i:

- ALPHA BANK SERBIA AD
- G.P. GEMAX D.O.O.
- ENERGETIKA TERMOTEHNIKA
- TERMOGROUP D.O.O.
- SZR. MINICHOTHERM
- INOVACIJE D.O.O.
- GAČIĆ CO D.O.O.

vaše slike:

  Pranje i poliranje tvrdih podova
 pranje fasade
Agencija za čišćenje
Agencija za spremanje
čišćenja tepiha
čiščenje
čišćenje i održavanje objekata
čišćenje industrijskih pogona
Podaci firme ::::.
Pogledan: 165044

service description:

1. Mi smo jedini pružalac usluga za sve Vaše potrebe za čišćenjem dostupni 24 časa tokom cele godine - Bilo da vam je potrebna jednokratna usluga Ili program tekućeg održavanja.

2. NYT servis za čišćenje posluje Preko svojih regionalnih Centara širom zemlje. Ukoliko vam je potrebna integrisana usluga - Čak i u vise regiona - mi ćemo vam obezbediti kompletne stručnjake za čišćenje (pored bilo Koje druge Vama potrebne usluge) a Sve to praktično sklopljeno u jednom ugovoru.

3. Naša kupovna moć vam nudi značajne uštede,bilo Na nacionalnom, regionalnom Ili lokalnom nivou.

4. Nema iznenađenja. Počnite sa RFP (zahtevom ZA ponudu), recite Nam šta očekujete, i naša Cena će se zasnivati Na Vašim očekivanjima. Naučićete načine da smanjite bespotrebne troškove i da dobijete korektnu cenu ZA naše usluge. Možete Biti sigurni da ce Vaš novac biti pažljivo i mudro potrošen.

 • Nega tepiha (mekih podova)

 • Usluga čišćenja prostorija

 • Čišćenje računarskih soba

 • Čišćenje gradilišta

 • Odlaganje medicinskog otpada

 • Hitne usluge

 • Čišćenje liftova

 • Generalna održavanja

 • Ekološko čišćenje

 • Nega tvrdih podova

 • kontrola zaliha

 • Laka industrija

 • Pranja pod pritiskom

 • Podrška proizvodne linije

 • Usluge reciklaže

 • Čišćenje kanalizacije

 • Opsluživanje specijalnih događaja

 • Upravljanje snabdevanjem

 • Čišćenje mebla

 • Pranje staklenih povrsina
Podaci firme ::::.
Pogledan: 132768

service description:

ČIŠĆENJE POSLOVNOG I STAMBENOG PROSTORA, PRANJE TEPIHA, ITISONA I MERMERA, VODOINSTALATERSKE USLUGE, CENTRALNO GREJANJE
Podaci firme ::::.
Pogledan: 11434
Žarka Zrenjanina 33
Čenej, 21233
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

No Dust je porodična firma koja se bavi poslovima održavanja higijene vaših firmi, privatnih kuća,stanova,poslovnih prostora. Postojimo od 2009 i zadobili smo poverenje više firmi i fizičkih lica kojima vršimo usluge.Što potvrdjuje i garantuje naš kvalitetni rad. No Dust garantuje kvalitet svojih usluga po veoma pristupačnim cenama, u cilju nam je da postignemo lidersku poziciju u ovom poslu , prvenstveno u Novom Sadu, jer smo tu započeli svoju delatnost i svoj uspeh i napredak dugujemo firmama i gradjanima kod kojih radimo, pa zato želimo da napredak i rast usmerimo na otvaranje radnih mesta zapošljavanjem mladih ljudi koji žele da rade i zarade poštenim radom..
Podaci firme ::::.
Pogledan: 156472

service description:

Agencija "SIS" se bavi uslugama kućne nege starih i bolesnih lica.
Agenciju uspešno vodi Viša medicinska sestra sa višegodišnjim kliničkim iskustvom, sa timom stručnih i odgovornih medicinskih sestara i geronto-domaćica. Usluge su prilagođene potrebama naših korisnika bilo da se radi o pokretnim, polupokretnim ili nepokretnim licima.

• Stalne usluge medicinske sestre ili gerontodomaćice u trajanju od 3 – 12h
• Dežurstvo 24 h
• Dežurstvo svakog dana u trajanju 12 h
• Nega dva puta dnevno (ujutro i uveče)

Agencija SIS je porodična firma osnovana 2007 god. koja se bavi profesionalnim čišćenjem i tekućim održavanjem higijene poslovnih objekata, hotela, hala, banaka, sportskih centara i višenamenskih objekata.

Uvođenjem standarda, profesionalnom obukom izvršioca, opremljenost mašinama i pomoćnim sredstvima rada objedinili smo sve poslove higijene od svakodnevnog održavanja poslovnih objekata, do generalnih čišćenja nakon završnih radova u građevinarstvu.

Ovakvim načinom saradnje korisnik se oslobađa nabavke materijala za čišćenje, zapošljavanja osoblja, bolovanja, godišnjih odmora zaposlenih i svih drugih obaveza koje mu oduzimaju vreme za bavljenje osnovne delatnosti.

IDENTIFIKACIJA

- Osnovna delatnost agencije je čišćenje objekata, što
podrazumeva poslovne i stambene obejkte
- Nega starih i bolesnih
- Bebi-siter služba
Podaci firme ::::.
Pogledan: 134531

service description:

Održavanje higijene ulaza u stambenim zgradama

Kvalitet pruženih usluga je ono što karakteriše tržišni nastup, obezbeđuje uspeh i garantuje trajno prisustvo.
Stoga pozivamo skupštine stanara na saradnju.

Program rada za održavanje higijene ulaza:

1.Čišćenje celog stepeništa tri (3) puta nedeljno
2.Pranje celog stepeništa dva (2) puta nedeljno
3.Čišćenje ispred zgrade tri (3) puta nedeljno
4.Čišćenje okolo i iza zgrade jedanput (1) nedeljno
5.Pranje lifta tri (3) puta nedeljno
6.Pranje rukohvata na stepeništu dva (2) puta
nedeljno
7.Pranje gelendera dva (2) puta mesečno
8.Skidanje paučine jedanput (1) nedeljno
9.Pranje staklenih površina na ulazu tri (3) puta
nedeljno
10.Pranje svetlarnika na ulazu po potrebi
11.Generalno čišćenje i pranje zgrade svakih šest (6)
meseci
12.Zamena sijalica u zgradi jedanput (1) mesečno

Za higijenu vašeg ulaza brinu se iskusne spremačice koje imaju svakodnevnu kontrolu. One koriste profesionalnu opremu i deterdžente koji sadrže i sredstva za dezinfekciju.

Naplata za održavanje higijene vrši se preko JKP "Informatika" ili direktno sa računa skupštine stanara.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 46983

service description:

"HAUZ MAJSTOR" je kompanija koja se bavi upravljanjem i održavanjem nekretnina. Osnovana je 2004. godine i posluje u sastavu RUSTLER GROUP.

Kompanija specijalizovana za održavanje poslovnih prostora, trgovinskih i industrijskih centara, stambenih objekata (zgrada, stanova i kuća), hotela i ugostiteljskih objekata, ambasada i inostranih predstavništava kao i malih i srednjih preduzeća.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 142995

service description:

Tepih servis "Rojal" osnovan je 1996.te godine. Posle prvih nekoliko godina rada, u jakoj konkurenciji izborili smo se da budemo jedan od najuspešnijih servisa u gradu.
Iskustvo, znanje i posvećenost poslu, preporučili su nas kod mnogih renomiranih klijenata, kao što su:

* Američka ambasada sa pratećim rezidencijama po celom Beogradu,
* Hotel "Slavija Luks"
* Beogradska filharmonija
* Europen
* Hotel "President"
* Stratedžik marketing
* Restoran "Opera"
* "Zavod za udžbenike i nastavna sredstva"
* "Dunav osiguranje"
* "OŠ Drinka Pavlović"
* "Institut za fiziku Zemun"
* "INEP"
* "Bel Medica"
* "Telekom Srbija"
* "Mitros Music"
* "GEosonda"
* "JKP Infostan"
* "Crkva Lazarica", Zemun polje
* "Crkva Ružica", na Kalemegdanu
* Ambasada Makedonije
* Ambasada Turske
* i još preko 100 000 zadovoljnih klijenata.
Tepih servis "Rojal" svoje usluge vrši izuzetno kvalitetnim "Cimex" mašinama engleske proizvodnje.
Komora za sušenje omogućava konstantan rad tokom cele godine, bez obzira na vremenske uslove.
Cenovnik naših usluga je:

Preuzimanje, dubinsko pranje, beljenje resa, sa vraćanjem tepiha - 180 din/m²

Dubinsko pranje tepiha, itisona i ostalih podnih površina na licu mesta - 150 din/m²

Dubinsko pranje mebl nameštaja po jednom sednom mestu (tj fotelji) - 700 din

Opšivanje tepiha - 150 din/m²

Zamena resa (stavljanje novih) - 700 din/m²

Poliranje mermera sa zaštitom - 400 din/m²

Pranje mermera - 240 din/m²

Unutrašnjost automobila -4000 din
Za kvadrature preko 100m² moguć svaki dogovor.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 221613

service description:

BRZA POMOĆ!

Bebisiter služba

Briga o starima i bolesnima

Čišćenje stambenih i poslovnih objekata

Uslužno pranje i peglanje veša
(Dostava na kućnu adresu)

Estetski centar za negu lica,tela i kose


* 24542994
* 24687075
* 62251227

* brzapomoc@yahoo.com

vaše slike:

Agencija za čišćenje
Podaci firme ::::.
Pogledan: 96730
Dalmatinska 63
Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Global Clean pruža usluge ciscenja i odrzavanje stanova i kancelarija, ciscenja kod useljenja ili iseljenja, kao i ciscenje posebnih prostorija.

U sklopu usluge ciscenja stanova naše osoblje vam pruža i usluge peglanja i kuvanja.

Članovi našeg tima su pouzdani, visokoprofesionalni i odgovorni, i svoj posao obavljaju kvalitetno.

Cene naših usluga su izuzetno povoljne
Podaci firme ::::.
Pogledan: 159919

service description:

Specijalizovani smo za čišćenje, baštovanstvo i sitne popravke.

Za Green & Clean vi niste samo klijent. Vi ste naš partner.
Pružamo vam najkvalitetnije usluge prilagođene vašim specifičnim potrebama.

U Green & Clean prilagođavamo naše usluge prema vašem vremenu i novcu.
Sa samo nekoliko klikova zadovoljićete sve vaše potrebe za održavanjem prostora.

Jer smo pouzdani

Mi ulažemo u naše osoblje pružajući im stručnu obuku za poslove čišćenja, vrtlarstva i obavljanja sitnih popravki.

Pored toga, naše osoblje dobija konstatno obrazovanje iz oblasti engleskog jezika, kompjuterske tehnologije i socijalnih veština.

Kao rezultat, imamo pouzdan tim sa visoko motivisanim osobljem koji posao obavlja efikasno i po najvišim standardima.

Jer želimo različito

Naš poslovni model se razlikuje od drugih firmi jer sav ostvareni profit mi ulažemo u socijalne svrhe. Mi zaista menjamo društveni položaj ugroženih ljudi.

Jer se radi o ljudima

Mi aktivno doprinosimo boljem društvu u Srbiji obezbeđujući posao za ugrožene grupe. Naš uspeh se ne meri samo profitom, već brojem ljudi kojima pomažemo.

Jer se radi o našem okruženju

Posvećujemo posebnu pažnju upotrebljavnju netoksičnih, ekološki ispravnih proizvoda. Zbog vaše sigurnosti i sigurnosti generacija koje dolaze.

Naše nasleđe

Green & Clean je deo socijalnog preduzeća Bizian grupa.

Bizian grupa je nastala iz potrebe da se odgovori na ekonomske i socijalne probleme sa kojima se suočava Srbija.

Cilj Bizian grupe je da se rađaju preduzeća koja će zapošljavati pripadnike ugroženih grupa, kako bismo im olakšali socijalno-ekonomsku integraciju, doprinoseći tako smanjenju siromaštva.

Bizian grupa je zajedničko preduzeće dva etablirana udruženja građana: Grupe 484 i IAN-a (Međunarodna mreža pomoći). Početni kapital za pokretanje preduzeća dobijen je od Unidea fondacije.

Facebook