Podaci firme ::::.
Magnetna polja 6
Subotica , 24000
Srbija
Tel.: 024-665-200
Fax: 024-665-125

service description:

NISKONAPONSKI ASINHRONI MOTORI
SINHRONI i ASINHRONI HIDRO/VETRO GENERATORI
VISOKONAPONSKI ASINHRONI MOTORI
INŽENjERING U RUDARSTVU i ENERGETICI

ATB ATB SEVER je jedna od najstarijih fabrika za proizvodnju rotacionih elеktričnih mašina u jugoistočnoj Evropi. Započela je sa radom kao akcionarsko društvo, pod imenom SEVER, 1923. godine.

U toku svoje bogate istorije doživeo je niz vlasničkih, organizacionih, programskih i proizvodno-tehnoloških promena. Privatizovan je 2005. godine, kada je, pod imenom ATB SEVER, postao članica poslovnog sistema ATB Austrija.


Danas u vlasništvu ATB SEVER DOO posluje fabrika mašinske opreme za rudarstvo i energetiku ATB FOD DOO, na lokaciji u Boru.
Više od 85 godina ATB SEVER je poznat po kvalitetu i tradiciji u proizvodnji svih vrsta električnih motora u generatora. Pored razvoja elektromotora i generatora, u poslednjih 45 godina, razvijeni su i drugi programi sa ciljem da se tržištu ponude najsavremenija kompleksna tehnička rešenja elektromotornih pogona za razne oblasti primene i izvora energije. ATB SEVER je poznat kao isporučilac kompletne elektroopreme i usluga elektroinženjeringa u rudarstvu, energetici, crnoj i obojenoj metalurgiji, industriji i vodoprivredi. Proizvode ATB SEVER možete naći na svim kontinentima i u više od 50 zemalja jer je izvoz proizvoda i usluga veći od 70%.

Danas ATB SEVER proizvodi i isporučuje elektromotore razvijene prema zahtevu kupca koji zadovoljavaju najsloženije tehničke zahteve elektromotornih pogona u nuklearnim i termoelektranama, površinskim kopovima uglja i bakra (bageri, transporteri, odlagači), podzemnim rudnicima, rafinerijama, platformama za eksploataciju nafte i gasa i dr. ATB SEVER poseduje tehnologije proizvodnje koji omogućavaju da naši proizvodi rade u najsurovijim hladnim (do – 50°C) i toplim, morskim klimatskim regionima.

Širok proizvodni program, internacionalni standardi, visok kvalitet i poslovni i sopstveni tehnički razvoj omogućuju bolju poziciju na tržištu za ATB SEVER u narednom periodu.


Podaci firme ::::.
Omladinskih brigada 11
Bor, 19210
Srbija
Tel.: 030/456-785
Fax: 030/434-786

service description:

Osnovna delatnost firme je remont i servis svih tipova električnih mašina, elektromotora, pumpi, servis i remont liftovskih postrojenja, pumpnih agregata, servis jednosmernih mašina snage do 100KW i automatizacija procesa u industriji.

Osnovana 1993 godine u Boru,Terzić Elektro d.o.o. je do danas izrasla u uspešnu privatnu firmu sa raznovrsnom delatnošću, koja ima blizu 20 zaposlenih, poslovni prostor na više centralnih lokacija u gradu i proizvodne kapacitete od oko 500m2 .

Firma je organizovana u jedinstvenu proizvodno-remontnu celinu koja radi pod okriljem iste poslovne strategije, ciljeva i principa. Osnova brže ekspanzije firme i njenog kvalitativnog, fizičkog i finansijskog razvoja je orijentisanost na prepoznavanju i ispunjenju svih zahteva kupca i zasnivanje dugoročih partnerskih kontakata, praćenje i investiranje u vrhunske tehnologije i negovanje timskog rada baziranog na uzajamnom poštovanju i saradnji



PROIZVODNJA



REMONT NISKONAPONSKIH MOTORA

Vršimo remont, servisiranje i popravke elektromotora u rasponu snaga od 0,1 kW do 200 kW, različitih vrsta, tipova i proizvođača: asinhronih elektromotora, jednosmernih generatora i motora, rotacionih i trafo aparata..

REMONT SUVIH TRANSFORMATORA

Firma je osposobljena za brz i efikasan remont svih suvih transformatora snage do 250KVA, u svom programu imamo izradu izolacionih elemenata potrebnih za remont i sopstvenu proizvodnju kao i mašinu za filtriranje trafo ulja.

POGON PUMPI I ELEKTROMOTORA
Vršimo remont svih tipova pumpi za čistu vodu, cirkulacionih, muljnih i fekalnih pumpi sa originalnim delovima.

MAŠINSKI POGON

-Izrada kolektora po narudžbi za sve vrste alatnih mašina snage do 200KW
-Konstruisanje i izrada mašinskih delova i sklopova, za remont i reparaciju elektro motora i uređaja, kao i popravku delova za pumpe
-Merenja i analize vibracija prema ISO 2373 sa VIBROBALANS uređajem
-Sanacija kaveza za rotore, kolektora i kliznih prestenova, kliznih ležajeva i pogonskih elemenata za liftove
- Balansiranje manjih zamajnih masa i ventilatora
- Izrada,obrada vratila i ostalih mašinsk-ih elemenata i sklopova za elektromotore i pumpe

Facebook