Podaci firme ::::.

service description:

TET COMPANY d.o.o. Beograd, registrovano je 1990. godine i upisano u Registar Privrednih subjekata Republike Srbije kao Preduzeće za spoljno- trgovinski promet sa 100% privatnim kapitalom osnivača.

TET COMPANY u okviru svog spoljno-trgovinskog prometa uspešno sarađuje sa inostranim proizvođačima i distributerima lekova, kao i snabdevanje domaćih veledrogerija i apoteka.

TET COMPANY ima visoko stručni kadar angažovan u Savetovalištu, spreman da u svako doba pruži pravu informaciju za sve proizvode uvoznog programa.

TET COMPANY je pouzdan partner kome se veruje!

vaše slike:

centar za informacije o lekovima
distribucija lekova
Podaci firme ::::.

service description:

Lekovite gljive i korenje

Prirodna čuda dalekog istoka - lekovite gljive i korenje
- Cordyceps Sinensis (proglašen lekovitom gljivom godine u Kini 2000-te)
- Reishi (Ganoderma Lucidum)
- Sang-Hwang Lingzhi (Phellinus Linteus)
- i druge lekovite gljive...



Lekovite gljive (još se nazivaju i medicinske gljive) koje Vam nudimo značajno povećavaju mogućnost da se organizam odbrani od teških oboljenja, delujući regulatorski i tretirajući uzroke a ne simptome bolesti. Tretiranje kancera, a i ostalih najtežih bolesti današnjice (bolesti srca, krvnih sudova, jetre, bubrega, dijabetesa...) pored zvaničnih, naučnih metoda, na zapadu se sve više okreće tradicionalnim istočnjačkim, jer su opsežna istraživanja Dr. Ikekawa-e i saradnika na istraživačkom institutu Nacionalnog centra za rak u Tokiu (National Cancer Center), a zatim to potvrdili i proširili Dr Hamuro i Dr. Chihara kao i mnogi drugi, dala izvanredne rezultate prvo na pokusnim miševima, a zatim i na hiljadama ljudi. Ove lekovite gljive dale su fascinantne rezultate, pa uz sva dostignuća današnje i zapadne i istočne medicine, kombinacija ovih iskustava se pokazuje kao ključ uspešnosti tretiranja najtežih oboljenja.
Lekovite gljive su dugo istraživane i postoje tačne informacije izražene u brojevima!Lekovite gljive - na slici su krunice ashwgandhe

Tako Cordyceps Sinensis, Reishi, Phellinus Linteus uz Shiitake, Maitake, Ashwagandhu, Coprinus Comatus i druge lekovite gljive i korenje, postaju nezaobilazni prirodni konzument u saniranju ili izlečenju najtežih oboljenja. Poseban akcenat je takođe stavljen i na njihov imunomodulatorni efekat koji jeste, ako je imunološki sistem poremećen, uzrok gotovo svih oboljenja. Stopa kočenja rasta tumora kod konzumiranja lekovitih gljiva iznosi od 77.5 % do neverovatnih 100 % u pojedinim slučajevima u zavisnosti od vrste tumora i vremena otkrivanja.

Glavni uzrok razvoja tumora je slab imunitet. Regulacija i aktivacija imunog sistema povećava sposobnosti samoodbrane ljudskog organizma protiv tumora. Ove lekovite gljive sadrže visoku koncentraciju organskog germanijuma, polisaharide i tripertene kao i mnoge mikro i makro elemente, više od 80 tipova fermenata, aminokiselina, vitamina E i C, bogate su mineralima selenom i cinkom, a time pokazuju izvanrednu sposobnost, ne samo u sprečavanju rasta, već i u nekim slučajevima uništavanju određenih vrsta tumora. Mnogi onkolozi ih posebno preporučuju kao dodatak hemioterapiji, zračenju i ostalim metodama lečenja raka. Pored toga su najzapaženija dejstva na stabilizaciju pulsa i na ispravljanje srčane aritmije i deluju kao jedna od prvih linija odbrane ozbiljnijih oboljenja te vrste (Dr. Pelleg i ostali 1990.), a sve zbog prisustva značajnih količina adenozina, deoksiadenozina i drugih nukleotida čija jedinjenja imaju veliki efekat na koronarnu i cerebralnu cirkulaciju (Toda 1982. i Bern 1980.). Procenat smanjenja krvnog pritiska svakodnevnim konzumiranjem u samo jedan do četiri meseca je 68 % na 90 pacijenata.

Lekovite gljive imaju fantastičan uticaj na bubrege, jetru i pankreas, gljivom Coprinus Comatus najbolje se tretira lečenje dijabetesa. Konzumiranje ovih gljiva je najbolje po istočnjačkoj tradiciji u prirodnom obliku ili kuvanjem čaja (drvenaste gljive: Reishi i Phellinus Linteus) ili oralnim unošenjem: Cordiceps Sinensis, Coprinus Comatus, Shiitake, Maitake...

Facebook