Podaci firme ::::.
Pogledan: 383050

service description:CITY FASHION je preduzeće koje se bavi uvozom, veleprodajom i proizvodnjom modnog nakita i detalja. Lepo, moderno, neobično je predmet našeg interesovanja i razlog uspešnog poslovanja. Uvek pronalazimo nešto novo i interesantno. U tome nam pomažu proizvođači, koji idejne nacrte nakita pretvaraju u stvarnost. Kako su zahtevi kupaca visoki, uvek se trudimo se da raznolikost u materijalima, od kojih je napravljen nakit, upotpunimo i različitim stilovima. U ponudi je nakit kako za dnevne, tako i za svečane prilike. Zbog bogatog i uvek novog asortimana, stekli smo veliki broj kupaca kako u Srbiji tako i u zemljama u okruženju. Originalnost u dizajnu, kvalitet i primerene cene pružaju nam mogućnost da naša kompanija stalno napreduje.

Distribucija Swarovski kristala

Crystallized Swarovski Elements su kristalni elementi visokog kvaliteta koje proizvodi kuća "Swarovski". Njihovi proizvodi predvode kako u trendovima tako i u tehnologiji izrade. U ponudi se mogu naći kristali raznih oblika, od kristalne tkanine preko privezaka do dugmića i elemenata za unutrašnji dekor i sve to u širokom spektru boja i veličina.

City Fashion d.o.o. sa kućom Swarovski ima sklopljen ugovor o distiribuciji kristala, kao i ugovor o brendiranju svojih proizvoda napravljenih od Swarovski kristalnih elemenata. Kao njihovi zvanični distributeri predstavljamo vam katalog Swarovski elemenata za izradu nakita, ukrašavanje tkanina, predmeta i enterijera. Za poručivanje artikala iz kataloga kontaktirajte nas putem telefona ili e-maila.Kontakt:

City Fashion d.o.o.
tel. 011 3468 483
fax. 011 3046 85
mob. 069-324-56-31
e-mail: office@cityfashionjewellery.com
sara.cakic@cityfashionjewellery.com

Ostali podaci:

vaše slike:

Swarovski

alat za izradu nakita
biseri
bižu
bižuterija
Bižuterija Beograd
dizajniranje bižuterije
drveni nakit
dve šmizle
Ekskluzivni nakit
elementi od Swarovski kristala 
elementi za pravljenje nakita
Hobi centar
izrada nakita
minđuše
Modna bižuterija
modni detalji
nakit
narukvice
ogrlice
originalni nakit
perlice
poludrago kamenje
Podaci firme ::::.
Pogledan: 510113

service description:

Naša firma se bavi:

*Prodajom svih vrsta perika od 100% prirodne i veštačke kose


Perike od veštačke kose imaju izuzetno prirodan izgled, lake su za održavanje uz priloženo uputstvo, njihovo farbanje nije moguće.


Perike od prirodne kose se održavaju kao i sopstvena kosa tj. mogućnost pranja feniranja i farbanja po želji. Podloga perika i jednih i drugih u potpunosti omogućava disanje kože glave što znači da se mogu neprekidno nositi.
*Prodajom svih vrsta umetaka za kosu od 100% prirodne i veštačke kose

Postoje dve vrste umetaka za kosu, za rep i za puštenu kosu tzv klipsice koje se izrađuju po meri i zahtevu naručioca.*Nadogradnjom kose sa 100% prirodnom kosom vrhunskog kvaliteta

Ovaj vid nadogradnje je neprimetan i lak za održavanje i u kućnim uslovima.*Izradom pramenova za nadogradnju kose na keratinu.
Keratin je bezbojan najnovije generacije lak za skidanje bez ostećenja kose.

U ponudi imamo uvoznu prirodnu i veštačku kosu namenjenu zapadnom tržištu, veliki broj modela i boje prema vašoj želji.

U našem prodajnom salonu imamo i bogatu ponudu bižuterija i šnala.

Decenijsko iskustvo je garancija našeg kvaliteta. Posetite nas i posvetite pažnju sebi i svom izgledu!


vaše slike:

ESPERANCE

Bižuterija
bižuterija
dizajniranje bižuterije
frizer
Frizerske usluge
frizura
Izrada perika
Izrada perike
Izrada pramena
Izrada pramena od prirodne kose
Izrada pramena od veštačke kose
Izrada premenova
Izrada premenova od prirodne kose
Izrada premenova od veštačke kose
Podaci firme ::::.
Pogledan: 70878

service description:

Osnovna delatnost Blue Rose, od 2005. godine je izrada i trgovina srebrnim nakitom, bižuterijom, modnim satovima, ženskim torbama i modnim detaljima. Pored izrade bavimo se i uvozom i izvozom ovih proizvoda i trgovinom na veliko.
Unikatni nakit od poludragog kamenja, bisera, korala i drugih egzotičnih materijala u kombinaciji sa srebrom je ono što nas izdvaja od drugih i stavlja na prvo mesto u Beogradu.

Prodajemo modnu bižuteriju vrhunskog kvaliteta i dizajna.

Izrađujemo i veće količine nakita za potrebe reklamnih kampanji, poklona za određene prigode kao i dalju prodaju. Nakit Blue Rose bio je sastavni deo modnih revija Darka Kostića, Marijane Mateus, Afrodite Mode Collection, Suzane Perić kao i u emisijama "Trenutak Istine" i kod Lee Kiš.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 222438

service description:

Too orange (gemstone,silver jewelry and souvenirs)se nalazi u srcu Novog Sada, grada iz kojeg se nose najlepsa secanja.Mi smo se potrudili da nasim izborom i sirokim asortimanom zadovoljimo sve ukuse zaljubljenika u nakit od poludragog i dragog kamenja, srebrnog nakita i suvenira......
Too orange Vam nudi rucno radjen nakit od poludragog i dragog kamenja, suvenire Vojvodine i Srbije i srebrni nakit visokog kvaliteta.Velika pogodnost je izrada nakita po meri i izboru poludragog i dragog kamenja na licu mesta-što našim korisnicima pruza veliko zadovoljstvo.Ljubav prema poludragom i dragom kamenju se oseca na svakom koraku u nasoj radnji, dodjite-uverite se i napunite se pozitivnom energijom.
Od poludragog i dragog kamenja kod nas možete pronaći:ahat, ametist, roze kvarc, kijanit, selenit, malahit, akvamarin, sugilit, tigrovo oko, gorski kristal, dimni kvarc, zoisit, oniks, lapis lazuli, rubin, safir, smaragd, amazonit, žad, jaspis, koral, meseceva prasina, opal, kuncit, labradorid, kalcit, pirit, peridot, rodohrozit, rodonit, hrizokola, aventurin, rutil kvarc... i mnoge druge.Ako nešto od kamenja ne nadjete u našoj ponudi-imate mogucnost i da to i poručite.

vaše slike:

Bižuterija
bižuterija
dizajniranje bižuterije
drago kamenje
Ekskluzivni nakit
elementi za nakit
Podaci firme ::::.
Pogledan: 104451

service description:

Preduzeće Svet perli se bavi kako maloprodajom tako i veleprodajom staklenih i kristalnih čeških perli najrazličitijih oblika, boja i veličina, metalnih komponenti i alata neophodnih za izradu nakita; dizajnom i izradom nakita (ogrlica, narukvica, minđuša, prstenja); prodajom nakita u maloprodaji i veleprodaji i izradom unikatnih kolekcija po sopstvenoj želji kupca

Jedan od glavnih principa u našem poslovanju je poštovanje dogovorenih rokova kad je u pitanju isporuka robe, bila ona u repromaterijalu ili u gotovim proizvodima. U Svetu perli možete naći najbolje uslove na tržištu sa veoma atraktivnom politikom cena i specijalnim bonusima.

U Svetu perli organizujemo besplatne kurseve za izradu nakita, a savete i uputstva kako da nešto napravite možete dobiti svaki dan u našoj radnji.
U saradnji sa našim poslovnim partnerima, omogućili smo Vam da sve iz našeg asortimana repromaterijala i po istim cenama kao i u našoj radnji u Beogradu, mozete kupiti u sledećim mestima:

SVET PERLI, Kosovska 36,Beograd, Tel: 011/ 32 35 324

SZTR STIL ,Matka Vukovića 8, Subotica, Tel: 024 / 523 110

STR VRT.CO.YU,Dr Vase Savica 6, Zrenjanin, tel/fax: + 381 (0) 23 66 878,
web: www.vrt.co.yu

Ukoliko ste zainteresovani da i u vašem mestu (regionu), počnete sa prodajom perli, javite se na tel.: 011 / 32 35 324.

Facebook