Podaci firme ::::.

service description:

Svetleće reklame
Reklama, propaganda


SteMix s.z.r je firma koja se bavi izradom, montažom i servisom svih vrsta svetlećih i nesvetlećih reklama. U tom poslu imamo 20 godina iskustva.

Pri izradi koristimo kvalitetne i savremene materijale i postupke pri tom vam nudeći najpovoljnije cene i najkraće rokove izrade.

Neki od naših proizvoda i usluga: svetleće i nesvetleće reklame svih vrsta, 3d slova, displeji, neonske reklame, reklamne table, LED reklame, brendiranje izloga i jos mnogo toga.

Na sajtu se možete upoznati sa našom ponudom kao i već izrađenim reklamama. Za sve informacije koje ne pronađete na sajtu možete nas kontaktirati i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku.
Podaci firme ::::.
Ilije Kolovića 16
Kragujevac , 34000
Srbija
Tel.: 034/ 337 415
Fax: 034/ 337 415

service description:

Izrada svetlećih reklama, štampa na automobile, roto držači, komercijalna grafika, digitalna grafika.

Ostali podaci:

Podaci firme ::::.

service description:

Potrebna vam je izrada svih vrsta svetlećih reklama i reklamnih tabli vrhunskog kvaliteta, obeležavanje enterijera reklamnim elementima, izrada elemenata od pleksiglasa i širok asortiman usluga vezanih za izradu reklamnog materijala?

Ne tražite dalje... Na pravom ste mestu!
Podaci firme ::::.

service description:

Nudimo Vam širok spektar usluga iz domena štampe, marketinga i dizajna. Dugogodišnje iskustvo, vrhunski obučeno osoblje i korišćenje najkvalitetnijih materijala u procesu proizvodnje, garancija su kvaliteta.

Bilo da Vam je potrebno brendiranje Vašeg voznog parka, štampanje bilborda, izrada svetlećih reklama i mobilnih panoa, ili štampa velikih i malih tiraža, na pravom ste mestu.

Za sve dodatne informacije, kontaktirajte nas, rado ćemo Vam izaći u susret.

Facebook