Cégadatok ::::.

service description:

Tisztelt látogató!

A Domi Tape d.o.o. különleges terméket kínál Önnek, a 2B2 celluxot, amely a PP és PE zacskók lezárására szolgál. Különösen alkalmas az élelmiszeriparban, péksütemények, gyümölcsök, zöldségfélék és hasonlók csmagolásánál.

Ennek a csomagolási módszernek praktikussága abban mutatkozik, hogy egy mozdulattal le lehet zárni a zacskót, mely a cellux és a papírszalag kombinációjának köszönhetően többször is kinyitható és újra visszazárható.

Az árról és a többi feltételekről való információkért rendelkezésére állunk, és meghívjuk, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot.

www.2b2tape.com


GYÁRTÁS


A DOMI TAPE DOO vállalat öntapadó szalagok konfekcionálásával foglalkozik és azokra való nyomtatással. Mindenféle öntapadó szalagok, celluxok, krepp szalagok, bandázs szalagok, PVC szalagok, mindkét oldalon ragadó szalagok, öntapadó fóliák, silver szalagok gyártásával foglalkozunk.

A DOMI TAPE DOO tulajdonában van egy nagy ipari gép olyan öntapadó szalag konfekcionálására, melynek szélessége 1.450 mm, ami azt jelenti, hogy a nagy jumbo tekercsből kell vágni kisebb dimenziójú öntapadó szalagokat, mert csak egy visszatekerésből lehet a szalag végső dimenzióját elérni.

Tulajdonunkban van még egy öntapadó szalagokra való nyomtatógép is. Flexo-nyomtatásról van szó, egy, kettő, illetve három színben. A nyomtatást polipropilénre, PVC-re, krepp papír szalagra és papírra végezzük. A vevők kérésére, a nyomtatott szalagok ellenállóak az extrém hőmérsékleti viszonyokra, illetve az édesipar, vagy más ipar számára vannak tervezve, ahol a dobozok nem lesznek befagyasztva.




AZ ÖSSZES SZALAGNAK MEGFELELŐ DEKLARÁCIÓJA VAN.

Domi Tape vásárlók:

Szerbiai postahivatal, Telekom Srbija, Postai vámkezelés Belgrád, Podgorica, Reptér Belgrád, Galenika AD Zemun, Vágóhíd Bácstopolya, Carnex Verbász, Sintelon Bačka Palanka, Velefarm Belgrád, Milan Blagojević Smederevo, Magnohrom Kraljevo, Toza Marković Kikinda, Jafa Crvenka, BAG és deDeko Bačko Gradište és még sokan mások.


KONTAKT

Domi-Tape d.o.o.
Öntapadó szalagok gyártásával foglalkozó vállalat
Karađorđeva 66
22240 Šid

Telefon: 022/716-866
Tel/Fax: 022/716-690

www.domitape.co.rs
maratonac@ptt.rs

További elérhetőségek:

az ön képei:

2b2 ragasztószalaggal
cellux
celux
csomagolás szalag
márkás cellux
márkás szalag

Facebook