Cégadatok ::::

service description:

Tradicionális és komplementáris gyógymódok központja

Dr Tasity központ

A bioenergiáról - bioterápiáról


A bioenergia - bioterápia a jövő tudománya, a múlt tudománya és a jelen tudománya !
Az ortodoksz gyógyászati mód az emberek egészségével foglalkozott, foglalkozik és mindig is foglalkozni fog.

A bioenergia - bioterápia alkalmazásával, természetesen más tradicionális gyógymódokkal együttesen (hiropraktika, siacu, akupresszúra, akupunktúra, fito terápia) és az ortodoksz gyógymódok használatával és ellenőrzésével hihetetlen eredményeket lehet elérni olyan betegségek terén, ahol minden más gyógyászati módszerek nem hozták el az elvárt eredményeket.
Legtöbbször olyan betegek fordulnak hozzánk, akiknél a klasszikus gyógymódok nem hoztak javulási eredményeket.
Ugyanakkor nagyon fontos, hogy a hozzánk fordult betegek ne szakitsák meg a kapcsolatot orvosaikkal, egészségügyi központjukkal.
Azok az orvosok, akik őszintén viselik hivatásukat, sok esetben egyetértenek a tradicionális gyógyászat módszereivel, főleg azokban az esetekben, amikor a klasszikus gyógyászat nem tud eredményre jutni a beteg kezelésében.

A bioterápia a legtermészetesebb gyógymódok egyike, tartják a bioenergetikusok szerte a világban, mert a gyógyítás a páciens személyes bioenergiája által valósul meg. Ez egy stimuláló kezelés, amelynek az a célja, hogy visszaállítsa a szervezet betegségekkel szembeni ellenálló képességét. A bioterápiát a kezek adott testrészre helyezésével végezzük, és az energia átadásával, annak tisztításával, valamint az energia terének a harmonizálásával, amely a szervek megfelelő működését eredményezi. A gyógyítás alternatív módszereként, számos megbetegedésnél segíthet, azonban a legjobb eredményeket akkor lehet elérni, amikor az immunrendszerről, a vérkeringésről, a légzőszervekről, valamint a pszichikai problémákról (félelmek, depresszió, idegi feszültség) van szó. Szintén enyhíti a fizikai fájdalmakat, főleg a krónikus esetekben.

Mindegyikünk érzékeny az energiákra melyek körülvesznek bennünket, hiszen testünk és lelkünk is táplálkozik az energiákkal.

A láthatatlan energiák áramlása teszi lehetővé az életet a bolygón, de különböző okoknál fogva megtörténhet, hogy ennek az áramlásnak a mozgása akadályokba ütközik a testünkben, ennek az eredménye pedig lehet a betegség megjelenése. A bioterápiát azért alkalmazzuk, hogy feloldjuk az energia útjait, hogy azok zavartalanul áramolhassanak a szervezetünkben.

A bioterápiával kezelhetünk testi és lelki problémákat egyaránt, a páciens életkorától függetlenül, e mellett pedig bebizonyították, hogy ez a gyógymód senkinek sem árthat. A hatásával, a bioterápia nem vesz igénybe semmiféle segédeszközt, és azon az elven alapul, hogy a test képes önmagát meggyógyítani, amit biztonságos és elfogadott módon teszi. Más terápiákkal egyetemben is lehet alkalmazni, ilyenkor az eredmények még kedvezőbbek. A terápia alatt, és a terápia után, felléphetnek különböző reakciók, amelyek az intenzív gyógyítás jelei. Ezek a reakciók lehetnek különbözőek; pl.: melegség vagy hidegség érzése, az áramlás érzése, álmosság, fáradtság, megkönnyebbülés, ezek mind mind a bioterápia gyógyító hatásának a jelei. Maga a gyógyítási folyamat a terápiát követően akár néhány hétig is eltarthat.

A gyógyulás folyamata, a betegség súlyosságának fokától függ, de fontos a páciens hozzáállása e módszerhez. Fontos a nyitottság a bioenergia felé, a bioterapeutába vetett bizalom és a terápia alatti ellazulás. Mindezen tényezők nagy mértékben határozhatják meg a terápia sikerességét és a pozitív eredményeket. A bioenergia, akkor lesz a legeredményesebb, ha megváltoztatjuk a gondolkodásmódunkat, hiszen ezzel éppen magát a betegség okozóját távolítjuk el. A jó pszichofizikai egészség fenntratásához mindig harmonizálni kell az elménket, a testünk és a lelkünk vágyait.

Dr Tasity újvidéki rendelője mindik tele van gyógyulni vágyó emberekkel. Jelenleg a terápiákra több százan várnak, sajnos lehetetlen mindenkit azonnal fogadni. Nagyon sokan több hónapig várakoznak, hogy az utolsó reménysugarat megláthassák Dr Tasity rendelőjében.

A munkaidő korlátlan, sokszor éjszakákba nyúlik, ugyanis megértéssel viseltetünk a sok nagyon beteg és szerencsétlen sorsú ember irányában.
Naponta több mint 11 órát is dolgozunk, ami hihetetlen erőket igényel. Sajnos a legtöbb terápiára várók kisgyermekek. Legtöbbjük cerebrális paralizisben, epilepsziában, vaksággal, siketséggel, diabétesszel és egyébb komoly betegéséggel szenved.

Rendelőnkben a mai napig több mint 100.000 gyógyulni vágyó ember fordult meg, jöttek hozzánk idősek, fiatalok, egyszerű emberek, professzorok, orvosok, médiaszereplők, sportolók a világ minden tájáról.

Minden páciens sajátkezűleg tölti ki a betegkartonját, melyhez az orvosi leleteket is csatoljuk és arhiváljuk. Igy tudjuk követni a páciensek javulási folyamatát.

Több sportegyesülettel működünk együtt, ugyanis nagyon fontos, hogy a sportolók ne csak fizikailag, de szellemileg is felkészültek legyenek az előttük álló megpróbáltatásokra, hogy kiemelkedő eredményeket tudjanak elérni.

Összegzésként, a bioterápia a természetes gyógymódok egyike mellékhatások nélkül, a klasszikus orvostudomány alternatívája. Egyre bizonyosabb, hogy a modern és az alternatív orvostudomány együttes, körültekintő alkalmazása nagy hatással lehet az emberek gyógyulására.


Látogasson el honlapunkra

www.drtasic.hu

További elérhetőségek:

az ön képei:

alternatív kezelés
alternatív kezelési módszerek
ASD - pitvari septum defektus - Szívbetegség
Autizmus
bioenergia
cerebrális bénulás
Cukorbetegség.
epilepszia
hallás
hypotonia
Lupus

Facebook